HŰHA

A halál torkából tért vissza a népszerű magyar zenész

Mindenkinek, aki iszik, azt javasolja, hogy kövesse a példáját és szokjon le az alkoholról.
  • Szerző: Ripost

Tátrai Tibornak szeptember végén, koncert közben omlott össze a keringése. Egy ideig azt sem lehetett biztosan tudni, hogy a zenész túléli-e a rosszullétet, ám azóta sokkal jobban érzi magát. 

"Azon a bulin nekem több dolog is összejött. Sok melót vállaltam, ehhez jött egy alkoholelvonós depresszió, ami miatt más folyadékot sem ittam.

A színpadon odatettem magam, két litert leizzadtam, az öltözőben pedig összeomlottam.

Négy liter infúziót csepegtettek belém a Honvédkórházban. Egy éjszakát töltöttem a sürgősségi megfigyelőn. Kilencen voltunk a kórteremben, ebből reggelre ketten meghaltak. Akkor és ott megfogadtam, hogy többet nem iszom. Elengedtem!" - mondta el a Blikknek Tátrai.

Amióta végleg letette a poharat, a zenész állítja, csak pozitív tapasztalatai vannak. Teste és lelke éveket fiatalodott, és ez a környezetének is feltűnt. Ráadásul sokkal több energiája lett, ezért elkezdett kondizni.

Bár néha úgy érzi, menten elfogy az önuralma, végül mégis úgy dönt, kitart a céljáért, egy egészségesebb életért.

"Néha érzek keserűséget. A régi énem szívesen legurítana két-hat-tíz sört, ahogy korábban. Egy percig sem bánom, hogy negyven évet végigpiáztam, de ennek vége!

Nem kamuzok, nem szlopálok stikában. Ha vannak itt Magyarországon, akik szintén hobbit csináltak az italból és egy kicsit is hallgatnak rám, azoknak azt ajánlom, engedjék el, méghozzá máról holnapra.

– javasolja a zenész, aki tíz éve letette a cigarettát is, így mára minden káros szenvedélyétől mentesült.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?