HŰHA

A botrány folytatódik, nem hívta meg anyját az esküvőjére Weisz Fanni!

A szépségkirálynő idén nyáron mondja ki a boldogító igent kedvesének, Péternek, ám ahelyett, hogy az édesanyjával együtt készülődne, egyelőre meg sem hívta őt.
  • Szerző: ripost

Hiába a könnyes összeborulás egy évvel ezelőtt, úgy tűnik, mégsem gondolta komolyan az édesanyjával a kibékülést Weisz Fanni.

A modell ugyanis még mindig nem küldött meghívót anyukájának és a többi családtagjának az idén nyáron tartandó esküvőjére.

Pedig egy ilyen esemény egy lány életének egyik legfontosabb állomása, amikor jól jön a támogató anyai segítség: a ruha közös kiválasztása, tanácsok a szervezésben. Ráadásul nincs is jobb annál, ha egy fiatal nő az édesanyjával élheti át ezt a boldog és izgalmas időszakot, hiszen ez még jobban megerősítheti anya és lánya viszonyát.

Ám Fanni láthatólag nem szeretné szorosan tartani a kapcsolatot a saját családjával, ezt bizonyítja az is, hogy édesanyja az újságokból tudta meg azt, hogy a lánya férjhez megy.

"Nem igazán tudok mit mondani. Még nem kapott a család meghívót, én is a médiából értesültem róla, remélem, hamarosan megérkezik. Nem tudok részleteket elárulni a lagziról, izgatottan várom. Úgy gondolom, természetes, hogy egy nő férjhez megy, némelyik kétszer is" - mondta el a Borsnak Ágnes, Fanni édesanyja.

Az asszony egy évvel ezelőtt találkozott utoljára a lányával, aki 2016-ban teljesen megváltozott: elfordult addig imádott családjától, ami az édesanya szerint Fanni párjának, Péternek köszönhető. Egy éve azonban a lány életét bemutató színdarab után találkoztak, és hosszú percekig ölelték egymást. Ám ez, úgy tűnik, Fanni részéről csak a külvilágnak szólt.

"Személyesen azóta nem találkoztunk, de SMS-ben szoktunk néha üzenni egymásnak, ezeknek nagyon örülök. Egy anya számára a gyermeke és az iránta érzett szeretet mindig megmarad, és hiszem azt, hogy ez fordítva is így van. Bármi legyen is vele, az ajtóm mindig nyitva áll, és a család tárt karokkal várja, amikor jönni akar" – mesélte Ágnes, aki nem adta fel a reményt, hogy egyszer teljesen visszakapja a lányát. 

És ezeket olvastad már?