HŰHA

A bébiszitter megőrült, mosógépbe zárt egy beteg kisfiút - Fotó

Csaknem meglincselték a szomszédok azt a nőt, aki a Facebookon mutogatta, hogy mennyire vicces tud lenni egy mosógépbe zárt gyerek.
címkék:
  • Szerző: The_M

Másodpercek alatt lett közutálat tárgya Courtney Stewart. A huszonegy éves skót nő azzal dühítette fel az embereket, hogy kitett egy képet a Facebookra, amin egy mosógépbe zárt kisfiú látható. A fotón pedig remekül el is szórakozott.

Ám a szomszédok és a környékbeliek nem tartották viccesnek a dolgot, ezért riasztották a rendőrséget. Illetve bekopogtak Courtney-hoz, hogy engedje ki a gyereket, és kezdjen már el gondolkozni azon, amit tett.

A haragáradat pedig akkor lett csak igazán fékezhetetlen, amikor kiderült, hogy a képen szereplő fiú Down-kóros, vagyis még inkább kiszolgáltatott volt a babysitterének. Aki továbbra is azzal védekezik, hogy az egész csak vicc volt, és fiúcska magától mászott a kikapcsolt gépbe. Õ csak fogta az ajtót, amíg el nem készült a tökéletes fotó. A rendőrök egyelőre még vizsgálódnak, így nem tudni, hogy indul-e eljárás a nő ellen. Ha igen, akkor nemcsak a szomszédok inzultálását kell eltűrnie majd.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?