HŰHA

5 millióval húzták le Bódi Gusztit

A Bódi család több mint két évtizede költözött be családi házukba, idén pedig belevágtak a felújításba. Saját kárukon tanulták meg a magyarok istenét.
  • Szerző: Buster

A fél éve tartó kálváriájukról Hajdú Péternek meséltek az Esti Frizbi felvételén.

"Az a helyzet, hogy tíztagú a családunk, és akkorára nőttek az unokák, hogy már nem fértünk el a nappaliban. Innen indult a felújítás, amiről Guszti azt hitte, hogy két hét lesz, bár én mondtam neki, hogy lesz az egy hónap is. Na ez volt fél évvel ezelőtt, és még van vissza”

- kezdte az ATV stúdiójában Bódi Margó , akitől Bódi Guszti vette át a szót.

"Úgy terveztük, hogy ötmillió forint lesz az egész, de a végére kiderült, hogy ennyi lett, amit anyagban elvittek a „mesterek”. Gyakorlatilag mindenki átvert minket.

Volt olyan villanyszerelő, aki pénzt kért vezetékre, majd elment megvenni, és soha többé nem jött vissza.

Egy másik fickó a villanyórához ígért valami dobozt, amit persze előre kifizettünk, de őt se láttuk többet. Körülbelül ötven ember járt nálunk, és a nagy részük, amint meglátta, ki a megrendelő, csak kilencven kilónyi pénznek vizionáltak"

- mesélte Guszti, akitől olyasmit is elloptak, amire senki nem számított.

"Tulajdonképpen a gáznál, a villanynál és a kőművesmunkáknál húztak le minket. Ja, és a WC-vel. Vettem egy nagyon komoly darabot, de jött egy ember, aki közölte, hogy ennél már vannak jobbak. Mondtam neki, hogy akkor cserélje ki, mire ő úgy gondolta, hogy akkor azt, amit már egyszer kifizettem, hazaviszi. A végén pedig azon kaptuk magunkat, hogy a konténer, amibe a sittet kellett pakolni, az megjött, de senki sem érkezett, hogy be is pakolja”

- mesélte a vasárnap este adásba kerülő műsor felvételén Bódi Guszti.  

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?