Létrehozva: 2018.08.10.

Hosszúhétvége? Irány a PLÁZS!

A PLÁZS a hosszúhétvége ideje alatt esténként igazi fesztiválhelyszínné alakul: négy nap, három fesztivál és egy romantikus este várja a balatoni nyaralókat. Az ellazulás központja nappal továbbra is a vízi örömökkel és napsütéssel vár, esténként pedig táncban csúcsosodhat ki a balatoni nyár. A négy nap alatt ugyanis a Gold Beach Electronic Fest, a Music FM Disco Classics & House Classics Weekend, a WeLove Balaton Festival és Rakonczai Imre Piano koncertje gondoskodnak a teljes kikapcsolódásról.

Szerző Kertes Adrienn

Azoknak, akik minden héten visszaszámolnak, mikor érkezik már a hétvége kiváltképp örömhír, hogy hamarosan négy napon át élvezhetjük a szabadságot augusztus 17. és 20. között. Ilyenkor nincs is jobb, mint fogni a barátokat vagy a családot és nyakig megmártózni a nyárban. A siófoki PLÁZS a Balaton epicentrumaként egy igazán erős programmal készül a hosszú hétvégére, kis Ibizává változtatva a gyönyörű, homokos tópartot.

Augusztus 17-én a Gold Beach Electronic Fest veszi kezdetét a PLÁZSon és a hétvégére felállított party arénában a Nagystrand területén, a nemzetközi és a hazai techno kultusz megtestesítőivel napnyugtától, napkeltéig. A veszélyesen tehetséges és gyönyörű Deborah De Luca tavalyi fellépése után tér vissza minimal techno ütemeivel a Balaton partjára, az éjszakában pedig „bűntársa" lesz Methodi Hristov, Reiner Zonneveld, Chelina Manuhutu, Jay Lumen, Budai, James Cole & Pat Duffés Alex Mine is.

Másnaptól a MusicFM Disco Classics & House Classics Weekend veszi be a PLÁZSt és Siófok legendás szórakozóhelyét, a Palace-t, dupla bulit csapva így a Balaton fővárosában Szombaton a PLÁZSon, a csillagok alatt a Disco Classics szettjeit Antonyo, Jovan, Lauer és DJ Nara szolgáltatja, míg másnap a Palace-ban a House Classics partyért Lauer, Jovan, Danny L, Willcox és Newl felelnek majd. A dupla buli ráadásul egy jeggyel látogatható!


Szinte már a PLÁZS elmaradhatatlan programja a WeLove Balaton Festival, ami harmadjára csábít bennünket a Balatonhoz. A szervezők idén minden eddiginél látványosabb és durvább bulit ígérnek, és úgy fest, ehhez minden hozzávalójuk meg is van. A vízparti fesztivál a PLÁZSon és a Nagystrandon felállított party arénában, közel 30 fellépővel pakolja tele az éjszakát, köztük a külföldi és magyar dj-k legjavával. A teljesség igénye nélkül itt lesz Opitz Barbara, Burai Krisztián, Pixa, Bárány Attila, Yamina, Newik és Rick Sawyer is, míg az este nagyágyúja kétségtelenül az ausztrál Will Sparks lesz, aki pillanatok alatt került be a legkeresettebb dj-k elit klubjába elsöprő dinamikájú zenéjével.

Augusztus 20-án az ünnepi tűzijátékhoz Rakonczai Imre Piano estje teremti meg a legvarázslatosabb hangulatot. Rakonczai Imrét a legtöbben a V.I.P. együttes tagjaként ismerik, az elmúlt években azonban énekes-zongoristaként járja a világot.

A tehetséges művész repertoárja mára több száz magyar és külföldi számból áll és kiváló érzékkel válogatja ki közülük a hangulathoz illő dalokat. Ezen az estén a mezítlábas dresscode az ajánlott, a zenéjére ugyanis úgyis a cipőnket lerúgva szaladnánk táncolni a homokba a legnagyobb slágerekre.

Hosszúhétvégén is, irány Siófok, hiszen itt kezdődik a Balaton és itt indulnak a legjobb bulik is.

Szerző Kertes Adrienn

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ukrajna halálos fegyvert vetett be, kitörhet a világháború

origo.hu

Bejelentést tettek a NATO határán lévő gyilkos atomfegyverekről

life.hu

Müller Péter: Életünk legnagyobb eseményei észrevétlenül indulnak

hirtv.hu

Rákay Philip elárulta, ki és miért rúgatta ki + videó

ripost.hu

Elhunyt az évszázad rablásának kiagyalója: A sírba vitte magával a titkot, hogy hova tűntek a milliók

vg.hu

Magyarországi bankot „zsákolt” a BYD

origo.hu

Putyin rettegett szövetségese megdöbbentő üzenetet küldött

ripost.hu

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

ripost.hu

Házasság első látásra: Nem hiszed el, milyen kínos titok derült ki Csabiról

ripost.hu

Hatalmas felfedezés a világűr egy messzi pontján, a tudósok is alig hiszik el

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

SZTÁR

Elképesztő fotók! Undorító, félelmetes állatokkal fotózták a TV2 sztárjait - galéria

SZTÁR

Anne Hathaway: Üzemanyagként tekintettem az alkoholra

SZTÁR

Szente Vajk: Magyarul vallok szerelmet

SZTÁR

Így van most a magyar együttes kórházba került sztárja

SZTÁR

Összeszorul a szív, így néz ki húsvét után Berki Krisztián sírja - fotó

SZTÁR

Zokogva omlott össze a Next Top Model Hungary versenyzője

SZTÁR

Hoppá! Összejött az Exatlon két sztárja?