SZTÁR

L.L. Junior: Én is aláírom a petíciót Csilla védelmében, ne legyen vádemelés!

Van-e nagyobb büntetés annál, hogy Hopp Csillát élete végéig mardossa a lelkiismeret kisfia haláláért? Sokan úgy gondolják, hogy nincs, ezért petícióban akarják kérni, hogy ne emeljenek ellene vádat.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A napokban a rendőrség befejezte a nyomozást L.L. Junior és Hopp Csilla kisfiának ügyében, akit 2019 augusztusában, Zuglóban elgázolt egy autó, s a helyszínen életét vesztette.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Közismert, hogy Dávidka mellett ott volt az édesanyja, amikor a piros jelzés ellenére kiszaladt az úttestre. Sokan megdöbbenve fogadták, hogy a rendőrség vádemelési javaslattal nyújtotta be az ügyészségnek a nyomozás iratait. Ennek alapján Hopp Csillát gondatlan emberöléssel vádolhatják meg.

hopp csilla

Az Árva Szülők Alapítvány szerint Hopp Csilla is áldozata a szörnyű esetnek

 

Kiderült: ez ellen nemcsak az édesanya ügyvédje tesz lépéseket, hanem az Árva Szülők Alapítvány is. Petíciót indítanak, abban bízva, hogy az ügyészség nem emel vádat az édesanya ellen, aki 1–5 évig terjedő elzárást is kaphat.

Az alapítvány képviselője írásos formában nyilatkozott la Borsnak:

„Az alapítványi csoportunk kiáll Csilláért! Petíciót írunk az ügyvédi beadványhoz, melyben elmondjuk, hogy a véletlenszerű halál okozója nem az anya, ő csak a tragédia végtelen elszenvedője. A beadványunkat mindannyian aláírjuk és kiállunk mellette! Tudjuk, hogy sajnos ettől a gyermek nem támad fel, és a szülőknek is nehéz cipelni ezt a súlyos terhet. Az első perctől segítjük Csilla felépülését, de sajnos nagyon súlyos emlékekkel kell megbirkóznia annak, aki végignézi a gyermeke halálát. A fájdalma végtelen kínszenvedés! „– írta az alapítvány képviselője.

Csilla továbbra sem szeretne nyilatkozni, ügyvédje, dr. Horváth Gábor elmondta, hogy az ügy jogi megítélésében a petíció talán nem hozna áttörést, számukra mégis segítség lehet.

„A közvélemény szimpátiája is sokat számít. Emellett úgy tudom, hogy az alapítvány jogi tapasztalatokkal és precedens értékű ügyekkel is rendelkezik, emiatt támogató jellegűnek értékelem a kezdeményezést.”

 

Neveljük fel együtt a gyermekünket

A Bors L.L. Juniort is megkérdezte, aki hasonlóképpen vélekedik.

hopp csilla

20200921 Budapest
Raktárkoncert
LL Junior
Fotó: Máté Krisztián (MK)
Ripost

„Nekem is az a legjobb, ha együtt, azaz közös felügyelettel tudjuk nevelni a gyermekünket, heti váltásban, ahogyan most is tesszük. Azt szeretném, hogy Lacikát az édesanyja és az édesapja részéről továbbra is szeretet vegye körül és így nőjön fel. Én nem vádolom Csillát, éppen eléggé bántja őt a lelkiismerete„ – mondta L.L. Junior.

Az Árva Szülők által közzétett poszt alá érkező hozzászólásokból kiderül, hogy sokan ellenségesek L.L. Juniorral szemben. Az énekes értetlenül áll ez előtt, hiszen ő nem kívánta, hogy elítéljék Csillát.

hopp csilla

L.L Junior megbocsátott exének és nem kívánja a megbüntetését

„Nekem és Lacikának nagyon rossz lenne, ha meghurcolnák. Megbocsátottam neki, bennem nincs harag és támogatom azt, hogy ne ítéljék el, én is aláírom az Árva Szülők által indított petíciót”– jelentette ki az édesapa, akit korábban kizártak az ügyből, így a Csilla elleni vádemelési javaslat őt kívülállóként érte.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?