SHOWBIZ

Hódi Pamela reagált Berki vádjaira

Egy ideje már nyugalom volt Pamela és Krisztián körül, így az édesanya nem érti, egykori párja most miért támadta meg őt saját valóságshow-jában.
  • Szerző: Buster

Hódi Pamela néhány héttel ezelőttig abban a hitben élt, hogy jó viszonyt ápol gyermeke apjával, Berki Krisztiánnal, de rá kellett jönnie, tévedett. Krisztián lapunknak arról beszélt, hogy szerinte Pamela túl sokat foglalkozik vele és feleségével, miközben nem szeretné közösen ünnepelni lányuk születésnapját. Nos, Pamela ezt nem hagyta szó nélkül.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Beszéltem Krisztiánról a Mokkában, de eszembe sem jutott volna emlegetni őt, vagy a feleségét, ha történetesen ezt megelőzően nem forgatnak a közös valóságshow-jukban egy 45 perces adást, amiben minősíthetetlen stílusban beszélt rólam és jelzőkkel illetett engem, nem beszélve a hazugságokról. Amikor felkért, hogy szerepeljek a műsorában én nemet mondtam. Persze hozzátette, hogy erről, ha bárkinek beszélek, azt mondja, hazudok és ő majd úgyis letagadja! Ezután azt nyilatkozni a médiában, hogy én foglalkozom velük, több mint elgondolkodtató, hogy ki is foglalkozik kivel..„

- fakadt ki Hódi Pamela.

Fotó: Markovics Gábor

”Nálunk otthon Berki Krisztián soha nem téma, és Mazsival közösen Natiról is tökéletesen tudunk egyeztetni! Kissé kezd unalmassá válni, hogy az én párkapcsolatomat próbálja úgy beállítani, mintha minden napunk róluk szólna… Pedig az igazság az, hogy amiket gondol és kijelent az éppen rá igaz, mivel én egyáltalán nem adok okot arra, hogy velem foglalkozzon!„

- folytatta Pamela, aki azt sem érti, Krisztián miért állítja, hogy nem tartja be a megállapodást kislányuk láthatásával kapcsolatban.

Fotó: TV2

„Furcsának találom, hogy Krisztiánnak gondja van az idővel, amit a kislányunkkal tölthet, hiszen egyszer sem jelezte felém, sem privátban sem hivatalos úton, hogy bármire is igénye lenne! Minden hónap elején megírom a táblázatot a láthatásról, amit mindig egyeztetek Mazsival. Tudják jól, hogy ha programjuk van, akkor, szólhatnak, és mindig keresünk kompromisszumos megoldást, így megint csak arról van szó, hogy Krisztián csak úgy heccből hazudozik rólam a követőinek és a nyilatkozataiban. Azt felhozni, hogy idén nem tartunk közös születésnapot Natinak, megint csak övön aluli húzás. Ezt én a kislányommal megbeszéltem és megértette, hogy két szülinapi bulija lesz. Tanácsosabb lenne, óvnia a lányát! Jobb lenne, ha a nagy nyilvánosság felé, nem beszélné ki a kicsi magánéletét és lelkivilágát, ahelyett hogy azon agonizál, miért nem tartjuk négyesben a szülinapját. Nem véletlenül menekültem abból a párkapcsolatból, így nem gondolom, hogy bármit is tűrnöm kéne!”

- zárta mondandóját a sztáranyuka.

És ezeket olvastad már?