HŰHA

Csúnyán kifogott a feladat az Ázsia Expressz testépítőjén

Krisztián előtt nem sok akadály van, hiszen fizikumának köszönhetően tankként robog keresztül Ázsián. Egyetlen apróság azonban mégis akad, ami megnehezíti az életét....
  • Szerző: Buster

Bereczki Krisztián szó szerint nem hitt a szemének, amikor megtudta, hogy virágokat kell válogatniuk Hódi Pamelaával. A testépítő, jó ember lévén, szereti ugyan a virágokat, csupán egyetlen gondja van velük: ha megfeszül, akkor sem látja a színeket. A csütörtöki adásban pedig pont erre lenne szüksége.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„A világ legegyszerűbb feladatának tűnhet, de én ezerszer inkább megyek gyalog feladattól-feladatig, mintsem színek szerint válogassak bármit. Ugyanis színtévesztő vagyok, így számomra ez volt a lehetetlen küldetés. Ha valami fehér, vagy fekete, azt látom, de ha lila, vagy rózsaszín, akkor már komoly bajban vagyok. Természetesen a virágokra leginkább azok a színek jellemzőek, amikhez nekem közöm sincsen, így ezt a feladatot Pamelának kellett megoldania”

– mesélte nevetve a -nak Krisztián, aki a kezdeti ellenszenv után hamar megkedvelte újdonsült partnerét.

„Az Ázsia Expressz 2-ben semmi és senki nem az, aminek elsőre látszik. Igaz ez Pamelára is, aki ugyan nem volt szimpatikus nekem, amíg Zsófival versenyzett, de azután, hogy a párom lett, a kezdeti súrlódások után összecsiszolódtunk. Hamar rájöttünk, hogy meg kell tanulnunk csapatként működni, ha eredményesek akarunk lenni. Persze ő ugyanaz a nagyszájú csaj, akinek korábban láttam, de tény, hogy hatékony és szórakoztató is”

– mesélte Bereczki Krisztián.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?