SZTÁR

Hernan Cattaneo és Jan Blomqvist is imádta a Sun and Soda nappali bulisorozatot

Július végén második alkalommal alakult zöld oázissá az Akvárium Klub terasza, a legújabb nappali bulisorozatnak köszönhetően. Aki még nem hallott volna róla: ez a Sun and Soda! 900 nm zöld és selymes fû a belváros közepén, mini medencék, flamingók és pálmafák, valamint a legcoolabb DJ-k nappal a pult mögött.

Július 21-én újra dzsungellé változott az Akvárium Klub terasza: füves borítás, rengeteg pálma, flamingók, unikornisok és mini medencék között zajlott az ismét telt házas egynapos fesztivál, a Sun and Soda, melynek hamarosan újabb felvonása érkezik!

Mivel az óriási sikernek örvendő, új nappali bulisorozatnak az Akvárium Klub terasza a otthont, a szervezőknek igen sok átalakítást kell végezniük a város egyik legmenőbb klubján. Az építés már hajnalban elkezdődik, hogy a 13 órai kapunyitásra már minden készen várja a bulizni vágyókat.

Az átalakítás során 900 nm jó minőségű, selymes, zöld műfű borítást kap a klub előtti lépcsős terasz, kialakításra kerül egy VIP páholy, ahonnan tökéletes rálátás nyílik a csak erre az alkalomra létrehozott színpadra. Az ideiglenes tánctér előtti terület gyönyörű árnyékolást, valamint párásítót kap, hogy a nyári kánikulában is élvezni lehessen a város legmenőbb buliját. A bezöldült teraszra rengeteg pálmafa és növény, valamint felfújható strandjátékok, flamingók, unikornisok, hattyúk kerülnek.


A nappali szórakozáshoz elengedhetetlen egy-egy hűsítő koktél, de ilyenkor is elérhetőek az Akvárium ínycsiklandó street food fogásai, hamburgerek, quesadilla, sült édesburgonya és még rengeteg finomság. Akinek ez sem lenne elég, a terasz tetején működő és a város egyik legjobb pizzáját készítő Digo ezeken a napokon csakis a Sun and Soda közönségének süti a prémium kategóriás nápolyi pizzákat.


Nem csoda, hogy a júliusi sztárfellépő, Hernan Cattaneo is olyan jól érezte magát, hogy az átmeneti esti esőzés sem szegte kedvét, az egyik legjobb eddig hallott szettjét játszotta a méltán hálás közönségének.


Augusztus 18-án ráadásul jön a Sun and Soda utolsó nyári felvonása, melyen ismét világklasszis DJ-k játszanak majd: érkezik HOSH, Yokoo, Gorje Hewek & Izhevski.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?