SZTÁR

Óriási fordulat, Harry herceg nem utazik még vissza Amerikába

Már a repülőjegye is megvan, mégis maradhat nagyanyja születésnapja miatt a herceg.
  • Szerző: Ripost

Harry herceg késleltetheti visszatérését Los Angelesbe, hogy szerdán a királynő mellett lehessen 95. születésnapján. Ez igazán meglepő fordulatot hozott, hiszen már lefoglalta a járatát az Egyesült Államokba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sussex hercegének döntése azután került a nyilvánosságra, hogy állítólag két órán keresztül beszélgetett bátyjával, Vilmos herceggel és édesapjával, Károly herceggel. Mint ismert, Fülöp herceg temetéséről Katalin és Vilmos társaságában távozott Harry.

Katalin hercegné, Harry herceg és Vilmos herceg

Együtt távozott a békülő testvérpár a temetésről
Fotó: YouTube

A döntésének köszönhetően így a 95 éves II. Erzsébet királynő mellett lehetszületésnapján, annak szeretett férje halála után.

„Ha minden jól megy, akkor maradhat a királynő születésnapjára” – erősítette meg a hírt egy bennfentes.

A herceg egyébként a windsori Frogmore Cottage-ben szállt meg, ami csupán egy karnyújtásnyira van a királynő jelenlegi tartózkodási helyétől.

A jelenlegi információk szerint a királynő nem fogja megtartani a születésnapját, sőt elszigetelődött családtagjaitól. A sétái során mégis találkozhat Harry herceggel, amire többször is volt példa, még Harry és Meghan Frogmoreban laktak – írja a Daily Mail.

Ebből is látszik, hogy a sok háborúskodás ellenére Harry és a királynő kapcsolata mennyire erős, és kölcsönösen nagyon szeretik egymást.

A békülés így kezdetét vette, még a két testvérpár között is, és sokan remélik, hogy a nyárra teljesen helyére áll a béke a családban. Előreláthatóan Harry is jelen lesz július 1-jén a Kensington-palotában, amikor szobrot állítanak Diana hercegnőnek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?