SZTÁR

Harry herceg is kedvet kapott a nősüléshez

Leszerelt a hadseregből és elhagyta Ausztráliát a királynő 30 éves unokája, Harry. Sokak szerint a fiatalabb herceg is fontolóra vette a családalapítást. Komoly ajánlatot már tegnap is kapott, és nem mondott határozott nemet.

Az elhunyt Diana hercegnő kisebbik fia tegnap 10 év szolgálat után végleg leszerelt, és elhagyta katonai teljesítésének utolsó állomását, Ausztráliát, ahol négy hétig tartózkodott. Harry elképesztő izgalommal mondott búcsút régi életének, és a távoli földrésznek is, hiszen még egyáltalán nem látta unokahúgát, a kis Charlotte Elizabeth Diana-t. Ám hirtelen hazatérésének állítólag nem is ez a legfőbb oka, hanem az, hogy a királyi bébi-bumm kapcsán az ifjú herceg maga is kedvet kapott a családalapításhoz.  

Talonban egy brit szépség

Barátai és a brit Closer magazin szerint Harrynek már kiszemeltje is akad, mégpedig korábbi nagy szerelme, Chelsy Davy (29). A pár 2010-ben már hét évig volt együtt, de a leányt akkor még taszította a nyilvánosság, egyszerűbb életre vágyott. Azóta persze sok minden változott, és néhány hónapja - miután mindketten megint szinglik lettek – újra randizgatni kezdtek egymással.

Egy ausztrál nő szülne neki

Csakhogy tegnap az ausztráloktól való búcsúzás közben Harryt egy másik lánnyal látták flörtölni és az esetről fotók is készültek. A 21 éves Victoria McRae egy óriási táblával várta Harry-t, amelyre a következőket írta: Az utolsó esély, hogy feleségül vegyél.” A herceg nem bírta megállni, hogy ne lépjen oda a lányhoz a tömegben, aki azonnal élt a lehetőséggel és szájon csókolta a herceget. A körülöttük állók szerint meglepetésében Harrynek még az is kicsúszott a száján: „Ígérem, megfontolom!”

Netán egy harmadik?

A kérdés már csak az, hogy ez a kis közjáték vajon nem riasztja-e el régi barátnőjét, Chelsy Davy-t megint, hogy igent mondjon? Megeshet ugyanis, hogy Harry hercegnek tovább kell keresgélnie, hogy végre megtalálja élete párját, akivel családot alapíthat. Egy biztos, a herceg már nagyon vágyik egy gyönyörű kisbabára, mert Facebook oldalán napok óta csak Katalinról és a hercegi babáról áradozik, akit személyesen még nem is látott.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?