LELKIZŐ

Hangszálait féltette a vírustól Király Linda

Az énekesnő megkönnyebbült, amikor a betegség után két negatív koronavírus tesztet kapott. Ma már kipróbálja a hangszálait is...
  • Szerző: Buster

Király Linda tudatosan kerülte a médiaszereplést, miután szembesült vele, hogy ő is elkapta a koronavírust. A közösségi oldalán bejelentette a hírt, majd legközelebb csak akkor jelentkezett, amikor két egymást követő tesztje is negatív lett. Linda napokon át csak aludt a betegség alatt és arra pedig gondolni sem mert, hogy megpróbáljon énekelni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

„Amikor bizonyossá vált, hogy koronavírusról volt szó, eléggé megijedtem, hiszen rengeteg szörnyűséget lehetett hallani a fertőzésről. Én szerencsésnek mondhatom magam azt hiszem, de így sem volt kellemes a dolog. Olyan volt, mintha egy elefánt ülne a mellkasom. Ha felébredtem, kimentem a konyhába egy teát főzni és mire visszaértem a szobába, már jártányi erőm sem volt” - kezdte lapunknak az énekesnő, aki szerencsére már túl van a betegségen és ha lassan is, de visszatér a korábbi kerékvágásba.

„Egyelőre még nem mertem énekelni egy hangot sem, de éppen ma van a napja, hogy próbára megyek, szóval ma már énekelni fogok. Hamarosan pedig próbákra fogok járni, mivel főszerepet kaptam egy musicalben” - mesélte Linda.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?