SZTÁRDZSÚSZ

Hajdú Péter meglátogatta a lábadozó futball-legendát

Az utóbbi időben sokan aggódtak a magyar futballválogatott egykori szövetségi kapitányáért, de a Szőke Szikla szerencsére jó ütemben gyógyul...
  • Szerző: Buster

Mészöly Kálmán egyre jobban van azután, hogy tavaly januárban agyvérzés gyanújával kórházba szállították, ahol kiderült, hogy a Szőke Szikla kétoldali tüdőgyulladással küzd. A vizsgálatok később kiderítették, hogy a válogatott korábbi szövetségi kapitányának koszorúér-szűkülete van, gond van a térdízületeivel, a gyomrával és a bélrendszerével is.

A sportlegenda szervezete azonban a jelek szerint vasból van, hiszen mára legyőzte betegségeit. Erről tanúskodik Hajdú Péter is, aki a hétvégén meglátogatta „öreg barátját”

„Régóta ismerem Kálmánt, hiszen többször szerepelt a műsoraimban és gyakorta volt bíró a médiaválogatott mérkőzésein. Hétvégén egy közös jó barátunkkal jártam nála, és nagyon jó volt látni, hogy bár fizikálisan még nincs teljesen rendben, de a humora és a jókedve már a régi. Rengeteget nevettünk, miközben hallgattuk a hihetetlen történeteit. Elmesélte hogyan találkozott a Beatles tagjaival és azt is, hogy miért mondott nemet anno egy hatalmas európai klubcsapat hívására. Úgy váltunk el, hogy teljesen megnyugodtam, hiszen láttam, hogy jó úton halad a teljes felépülés felé”

- mesélte Hajdú.

És ezeket olvastad már?