SZTÁRDZSÚSZ

Randizni vitte feleségét Győrfi Pál

A mentőszóvivő neve szinte fogalom lett az utóbbi hónapokban a koronavírus-járvány alatt.
  • Szerző: Buster

A kormány figyelemfelhívó kampányai mellett vicces mémekhez használták Győrfi Pál arcát, sőt saját fiával, Dániellel vicces videóklipet is forgatott a Stayin’ Alive című diszkóslágerre, mivel számára egy volt a lényeg: minél többen maradjanak otthon a járvány alatt.

„Remélem, hogy az elmúlt években végzett munkámból jövő ismertség és hitelesség is hozzájárult ahhoz, hogy a lakosság elfogadja és betartsa az általam ismételgetett szabályokat, és a járványt meg tudtuk fékezni Magyarországon. Eljött az „újraindítás” ideje, de az elmúlt hetek korlátozásait csak fokozatosan, óvatosan enyhítik azért, hogy a vírus ezután se szabadulhasson el. Ha betartjuk az éppen aktuális szabályokat, óvatos, de szép nyarunk lehet”

– mesélte Győrfi.

A korlátozások feloldása Győrfit is arra sarkallta, hogy hosszú idő után civil életére is nagyobb hangsúlyt fektessen, nem beszélve további három gyermeke édesanyjáról, Adriennről, akivel hosszú idő után újra randinapot tartottak a barátaikkal.

„Hosszú hónapok után végre el tudtam vinni a feleségemet vacsorázni egy kerthelyiségbe, ahol találkozhattunk a barátainkkal is. Egy-egy fényképre másodpercekig összeálltunk ugyan, de egyébként igyekeztünk tartani a biztonságos távolságot. Kihagytuk az üdvözlő puszikat, kézfogást, és nem maradt el az alapos kézmosás sem. Ezekről továbbra sem feledkezhetünk el”

– mesélte Győrfi a Borsnak.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?