HŰHA

Gyógyíthatatlan betegségben szenved: megint műtik a 17 éves sorozatsztárt

A Stranger Things egyik központi karaktere sokáig szerephez sem jutott ritka betegsége miatt.
  • Szerző: Ripost

Gaten Matarazzónak ritka betegsége van, Scheuthauer-Marie-Sainton szindrómában (dysostosis cleidocranialis) szenved. Ez azt jelenti, hogy kulcscsont nélkül született, ami hatással van arra, hogy hogyan fejlődik a koponyája, vagy a fogai. Saját elmondása szerint, hogy csak tejfogai vannak, ezért műfogakat kellett neki beültetni és egyébként is nagyon sok műtéten esett már át.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

A Stranger Thing Dustin Hendersonja most fontos operációra készül, ez lesz a negyedik beavatkozás – tudatta követőivel szerdán Instagramon. Az örökletes betegségre Matarazzo szeretné saját sorsán keresztül felhívni a figyelmet, és arra buzdítani az embereket, hogy segítsenek a betegeknek.

Surgery number 4! This is a big one! To learn more about Cleidocranial Dysplasia and how you can help those with the condition you can go to ccdsmiles.org.

Posztjára rengeteg támogató komment érkezett, az egyik első jókívánság a Stranger Things másik hírességétől, Millie Bobby Browntól érkezett, aki sok szeretettel kívánt Matarazzónak szerencsét.

Az egyelőre nem derült ki, hogy a színész most milyen beavatkozáson esett át – írja a Daily Mail.

És ezeket olvastad már?