SZTÁR

Minden reménye elszállt Szilágyi István gyilkosának: Nem lesz enyhítő körülmény

Lópici Gáspár gyilkosa a börtönben várja a bírósági tárgyalást. Édesanyja halálával minden reménye elszállt...
  • Szerző: Buster

Nem kell jogi diploma ahhoz, hogy az ember előre megjósolja, milyen sors vár Szilágyi István fiára, aki a gyanú szerint tavaly anyák napján szó szerint agyonverte a színészt. Péter a szörnyű tett óta letartóztatásban várja, hogy a bíróság kitűzze a tárgyalást és bizony laikus szemmel nézve sem áll túl jól a szénája.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Bár a vád még nem ismert, tettének brutális mivolta feltételezi, hogy minősített esetként kezeli majd az ügyészség, amire valószínűsíthetően életfogytiglani szabadságvesztést kérnek. A bűncselekmény súlyát tetézi, hogy Pétert korábban már elítélték édesapja bántalmazásáért, vagyis visszaesőnek is számít.

Jolika utolsó kívánsága az volt, hogy láthassa még egyszer a fiát, de ez már nem teljesüllhetett Fotó: Bors / Bánkuti Sándor

A bíróság egyetlen körülményt értékelhetett volna enyhítőként, mégpedig, ha a sértetti jogutód, vagyis a színész özvegye egy megbocsájtó levelet küld a bíróságnak. Erre azonban már nem kerülhetett sor, hiszen bár a szándék megvolt, Joli néni szombat reggel elhunyt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?