FÜLES

Gombos Edináék már feldíszítették a fát, ilyen finomakat sütöttek-főztek – fotók, videó

Hálaadás alkalmából igazi terülj-terülj asztalkám volt Gombos Edináéknál.
  • Szerző: Ripost

„A Hálaadás hetében vagyunk, amikor azon elmélkedünk, miért lehetünk hálásak az életünkben„ – kezdte Gombos Edina egyik Instagram-posztjában, amelyben kifejtette: Floridában az a szokás, hogy ebben az időszakban kezdik el feldíszíteni a fákat. „Hálaadáskor összejön a család, sokan szabadságot vesznek ki, így együtt lehet ünnepi díszbe öltöztetni a fát (és az egész házat). Mivel a következő napok a nagy főzésekről, a közös családi programokról szólnak, – amerikai szokás szerint – , mi is beállítottuk a fánkat a bejárat mellé, az étkezővel közös vendégfogadó nappaliba, aminek az ablaka az utca felé néz. A szomszédokkal egymás fáit csodáljuk, amikor elsétálunk a házak előtt. Lassan az előkertekbe is kikerülnek a karácsonyi világítások.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Edina Gombos (@ittvanamerika_hivatalos) által megosztott bejegyzés

„Természetesen nem feledkezünk meg a magyar hagyományokról sem, így lesz igazi fenyőnk is, amit majd karácsonyra díszítünk fel. A következő napokban láthatjátok, milyen amerikai finomságok kerülnek az asztalunkra Hálaadáskor. Ráhangolódásként ma már a hideg téli estékhez illő fűszeres, burgonyás-póréhagymás krémlevest főztem, és készül a forralt borunk is. Szerencsére, az ünnepre érkezett egy kis “lehűlés„ Floridába, reggelente most “csak” 16 fok van, és délutánonként is a megszokottnál picit enyhébb az idő.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Edina Gombos (@ittvanamerika_hivatalos) által megosztott bejegyzés

„Hálásak lehetünk minden pillanatért, amit együtt élünk meg! A Hálaadás-napi videónkat, benne a nagy családi sütés-főzéssel, már láthatjátok a YouTube-on!„ – fogalmazott Edina egy másik posztjában, amelyben legújabb videójára utalt. Ezt itt tudod megnézni:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?