SZTÁR

Gesztiék még számos meglepetést tartogatnak

A világ több pontjáról jönnek a Rapülők két koncertjére.

A világ számos pontjáról érkeznek rajongók a Rapülők pénteki és szombati két megashowjára, akad olyan is, aki egyenesen Los Angelesből repül haza, hogy újra a kilencvenes években érezhesse magát a meghatározó emlékeket idéző slágerek, a látvány és a hangulat segítségével.

Pénteken és szombaton lép színpadra a Rapülők a Papp László Sportarénában, és bár a szombati koncert teltházas, a péntekire még akadnak állójegyek. A zenekarnak küldött üzenetekből azonban kiderült, hogy sokan nemcsak Rapülők, hanem repülőjegyet is vettek csak azért, hogy láthassák és hallhassák őket.  Barbara Írországból, Bea Los Angelesből érkezik Geszti Péterék miatt Budapestre. Mások Münchenből, Németország más városaiból, Milánóból, Stockholmból, Szlovéniából jönnek haza. Oyan anyuka is akad, aki most mozdul ki fél év után először a kisfia mellől a két nagymamával.

Az Ájlávjú című megashow előkészületei már gőzerővel folynak a buli helyszínén, hiszen egy olyan megaszínpad építéséhez, amit a közönség láthat majd, nem elég a koncertek előtt szokásos egy nap, ráadásul a díszletek egy része Németországból érkezett. A zenekar olyan show-val kápráztatja el ugyanis a rajongókat, amelyen talán még a Rapülők-fanatikusok is elképednek majd.

Geszti Péterék mindezt elengedhetetlennek tartják ahhoz, hogy igazán valósághűen körülvegyen és magával ragadjon minket a kilencvenes évek hangulata, életérzése.  Mindkét koncerten ugyanazokat a legnagyobb slágereket hallhatjuk majd az eredeti hangzásban, amelyeket egy ország tud kívülről, a már ismert sztárvendégekkel, Tóth Gabival és Verával, az X-Faktorból ismert Hajdú lányokkal és persze a Rapülők régi tagjával, „hangjával”, Szolnoki Péterrel. Geszti Péterék azonban nem árultak el mindent, hiszen lesznek olyan meglepetések, amelyekről csak a legszűkebb stábtagok tudnak: lesz olyan, amelytől mindenkinek leesik az álla, amely mosolyra fakaszt és olyan is, amely könnyet csal majd a rajongók szemébe.  

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?