SZTÁRDZSÚSZ

Ezt a magyar nehézbombázót sosem fogod látni meztelenül

Gelencsér Timiben ugyan rengeteg gátlás szabadult fel az utóbbi egy évben, mégis biztos benne, hogy ennél tovább nem merészkedik majd.
  • Szerző: Buster

Gelencsér Timi pőre testére bizony sok, ha nem az összes férfi kíváncsi, hiszen ő az egyik legdögösebb sztárja kis hazánknak. Nos, ez a kíváncsiság bizonyosan kielégítetlen marad, hiszen a gyönyörű műsorvezető számára vannak határok, melyeket sosem fog átlépni.

Gelencsér Timi

Gelencsér Timi ultra dögös, az már biztos Fotó: TV2

Az Exatlon Hungary műsorvezetője mostanában egyre többször mutatja meg tökéletes idomait a közösségi oldalain, ami nem is csoda, hiszen hosszú hónapok óta a napfényes Dominikán forgat, vagyis nincs is szüksége túl sok ruhadarabra. Gelencsér Timi ugyanakkor biztos benne, hogy ennél többet csak az láthat majd belőle, aki elrabolja a szívét.

Timi a Bors napilap vasárnapi számának adott interjút, ahol többek között arról is mesélt, miért szingli még mindig:

Bors: Egy ilyen csinos lány hogyhogy nem talál párra? Válogatós?

Gelencsér Timi: Nem mondanám, hogy válogatós vagyok. Harmadik éve fél évet Magyarországon, fél évet Dominikán vagyok, ez azért megnehezíti a dolgokat.

Bors: Van férfiideálja?

G.T.: Az fontos, hogy figyelmes, illedelmes, jó humorú legyen, tudjak vele bármiről beszélgetni. Külső szempontjából szeretem, ha egy férfi magasabb nálam, de ha megvan az összhang kettőnk között, mindegy, hogy szőke vagy barna.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tímea Gelencsér (@timella) által megosztott bejegyzés

Bors: Újabban egyre több szexis képet látni önről, minek köszönhető?

G.T.: A Dancing with the Stars sokat segített, hogy elengedjem a gátlásaimat és megéljem a nőiességemet, lehet, hogy ez volt hatással rám. De nem érzem azt, hogy sokkal szexibb képeket raknék fel, mint korábban, hiszen eddig is voltak bikinis képeim, ennél tovább nem vetkőztem soha, és nem is fogok.

A teljes interjú megtalálható a Bors napilap vasárnapi számában, és ide kattintva is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?