Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2020.10.23.

Gáspár Zsolti jóbarátjával költözött be a forgatásra

Hamarosan indul a TV2 következő nagy dobása, melyben Gáspár Zsolti kulcsszerepet kapott, hiszen ő a gazda, aki heteken át „keseríti meg” a sztárcsapatok életét.

Nincs az a kaland, amiben Béci, a fekete birka ne osztozna Gáspár Zsoltival. Így aztán akkor is vele utazott, amikor idén nyáron hetekre beköltözött a TV2 hamarosan induló, A Farm VIP című kalandreality-jének forgatási helyszínére. A gazda szerepébe bújt Gáspár először a műsorvezetőnek, Demcsák Zsuzsának mutatta be kedvencét, majd beengedte a karámba, ahol a már nem éppen fiatal kos, hamar meghódította a jerkéket, így Béci biztosította az utódlást távol Nógrádmegyertől is.

„Az nem titok, hogy Béci és köztem különleges kapcsolat van. Gyakorlatilag a kezembe született és hát sok kalandot éltünk már meg együtt. Kiskorában a házba is bejárása volt, de mára már csak itt a farmon töltünk együtt időt. Ezért is gondoltam, hogy elviszem magammal a forgatásra, hiszen legalább érzi, hogy még mindig barátok vagyunk” - kezdte nevetve Zsolti, aki elárulta, kedvence nem csak külsejében, de viselkedésében is különleges.

„Béci olyan, mint egy kutya. Követ mindenhová és gyakorlatilag szinte olvas a gondolataimban. Ha valami bánatom van, megérti, és hozzám bújva vigasztal, de arra is képes, hogy például szlalomozzon, ha azt kérem tőle. Sokat látott juhászok, akik évtizedek óta foglalkoznak birkákkal, még ők sem láttak ilyet. Volt olyan, aki szó szerint a földhöz csapta a kalapját, amikor meglátta, mire vagyunk képesek mi ketten, majd közölte, hogy ez a fejdísz engem illet” - mesélte lapunknak Zsolti, aki bemutatta nekünk az idősödő állat egyik szépreményű utódát is, Bécikét, aki szintén felbukkan Zsolti mellett már a műsor előzetesében is.

„Béci már nem fiatal, de még mindig jó a „csajoknál”. A Farm VIP forgatása alatt is többször szerelembe esett, így hamarosan születnek majd ott is a kisbárányok. De itt Nógrádmegyerben is sok birka az ő utóda. Egyikük pont olyan jófej mint ő. Fiatal még és nevet sem adtam neki egyelőre, de ugyanannyira okos, mint az apja” - mondta a Ripost-nak Zsolti, miközben megölelte a szó szerint kezes bárányt.

Ki akarja tanulni a tévés szakmát Bár úgy tűnhet, hogy Gáspár Zsolti semmit sem vesz igazán komolyan, valójában ez nem így van. A Farm VIP forgatása alatt olyannyira beleszeretett a tévézésbe, hogy elhatározta, komolyabban is megismerkedik ezzel a szakmával. „Régóta szerepelek tévében, és sok műsorban voltam már, de eddig nem igazán láttam bele a dolgok hátterébe. A Farm VIP az első igazán komoly feladatom, és bevallom, nagyon élveztem a közös munkát Demcsák Zsuzsival, akitől rengeteget tanultam. Hamarosan vissza is ülök az iskolapadba és leteszem az érettségit, mert szeretném elvégezni a TV2 Akadémiát, hogy ne csak csináljam, de értsem is a tévézést” - mondta Zsolti.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Indulhatnak a NATO-csapatok az orosz határ közelébe

ripost.hu

Újabb legenda távozott: elhunyt a népszerű rockbanda frontembere - Videó

borsonline.hu

Gyászol a magyar TV2: súlyos halálhír rendítette meg ma a sztárokat

magyarnemzet.hu

Ha a második világháborúban megőrizzük a szuverenitásunkat, kevesebbet szenvedett volna hazánk

ripost.hu

Itt a bizonyíték: a földönkívüliek már itt vannak

magyarnemzet.hu

Visszatértek a fagyok, húsvétra fordulatot tartogat az idő + videó

origo.hu

Leleplező vallomások: Zelenszkij teljesen megőrült, kirobbanthatja a III. világháborút

mindmegette.hu

Luxus lesz a fagyi nyáron? Ennyibe kerül majd egy gombóc jeges finomság

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

Ha erről lemaradsz nem látod többször: ekkor nézz fel az égre a különleges látványért

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

Rúzsa Magdi és Kylie Minouge ugyanolyan ruhában pózol

SZTÁR

Budavári Fülöp szinte mindent megenged a kutyusának

SZTÁR

Gyanús jelek: szövődmények alakultak ki Katalin hercegnénél?

SZTÁR

"Nyafi kukac" - kíméletlen őszinteséggel jellemezte magát Rácz-Gyuricza Dóra

SZTÁR

A TV2 csodás sztárpárjának elváltak útjai

SZTÁR

Forró a lista, ők voltak Katalin hercegné pasijai Vilmos előtt

SZTÁR

Tiszta apja! Kiss Endi le sem tagadhatná 4 hónapos kislányát – Fotó

SZTÁR

Észveszejtően kerek popsit villantott a Dancing with the Stars táncosnője