SHOWBIZ

Gáspár Evelin elszívta a békepipát ellenfelével

Komoly fordulatot vesz kedd este az Ázsia Expressz 2 játékmenete, amikor Ördög Nóri bejelenti a párcserét.
  • Szerző: Buster

Bár Horváth Gréta és Gáspár Evelin viszonya nem alakult éppen rózsásan az Ázsia Expressz 2-ben, kapcsolatuk a keddi adásban majd rendeződni látszik. A TV2 ugyanis csavart egyet a játékon, és Thaiföldön egy párcserével kavarták össze az amúgy is kusza szálakat. Veca Kandival, Zsuzsa Zsoltival, Dávid Ábellel, Evelin pedig Grétával került párba. Bár a feladat szerint az újonnan alakult párok egyik felének a gazda, míg másikuknak az élősködő, vagyis a hátráltató szerep jutott, Gáspár Evelin és Horváth Gréta úgy döntöttek, hogy félreteszik nézeteltérésüket, és egymást támogatva küzdenek meg a feladatokkal.

„Hogy őszinte legyek, én örültem, hogy Grétával kerültem párba, mert így meg tudtam mutatni neki, hogy jó ember vagyok. Arra törekedtem, hogy közös megegyezés mentén játsszunk és erre ő is nyitott volt, ami fontos lépéseket eredményezett a játékmenetben is. Sok múlott a kölcsönös bizalmon és egyikünknek sem kellett csalódnia a másikban”

– mondta Evelin, aki azt is elárulta, mi történt azután, hogy leálltak a kamerák.

„Remek szállást sikerült találnunk, így nyugodt körülmények között tudtuk átbeszélni a korábbi konfliktusainkat. Nem maradt szálka a szemünkben, mire elaludtunk…”

– jelentette ki a fiatal lány.