SZTÁRDZSÚSZ

Retteg a Gáspár család, újra a rendőrséghez fordultak

Gáspár Evelin attól tart, hogy egykori párjának édesapja beváltja az életveszélyes fenyegetést. Segítséget kért a család...
  • Szerző: Buster

Gáspár Evelin képtelen megnyugodni, mióta korábbi szerelme, Boldizsár édesapja halálosan megfenyegette őt telefonon. Mint ismeretes, a fiatal híresség még januárban kiadta a fiú útját, de ő ezt képtelen volt elfogadni, ezért bosszúból intim fotókat és üzeneteket osztott meg a közösségi oldalon.

Gáspár Evelin retteg

Gáspár Evelint és szeretteit is megfenyegették. A család ügyvédje reméli, sikerült távoltartási végzést kapnia a családnak (Fotó: Ripost)

Ezután Boldizsár édesapja azzal fenyegette meg Evelint és a teljes Gáspár családot, hogy ha nem kér bocsánatot, mindenki fejét levágja és feltűzi a kerítésre. Ez az, amit Evelin képtelen kiverni a fejéből, ezért távoltartási végzést kért a férfival szemben. Erről a család ügyvédje beszélt a Blikknek.

Gáspár Evelin és Boldizsár

Gáspár Evelin már januárban szakított a fiúval...

„Korábban ügyfelem a rendőrségen tett feljelentést, és akkor kért távoltartási végzést is a férfi és édesapja ellen. Ezt szóban elutasították, mert nem látták indokoltnak, így most írásban kérvényezzük” – árulta el a Gáspár család jogi képviselője, dr. Erdei Zoltán. „Tapasztalatom szerint addig nem lép a hatóság, amíg nem történik fizikai bántalmazás vagy tettlegesség, viszont ez a végzés pont ezt hivatott megelőzni. Elsődlegesen a férfi édesapja ellen kérvényezzük a távoltartást, ugyanis a telefonban életveszélyesen megfenyegette a családtagokat. A nyomozás jelenleg is tart, rengeteg adatot kell beszerezni, de reméljük, helyt adnak a kérelemnek” – fejtette ki az ügyvéd.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?