LELKIZŐ

Olyat tett születésnapja alkalmából Gáspár Bea, amit 21 év alatt soha

Gáspár Bea születésnapja a romantika jegyében telik, hiszen hétvégére romantikázni indult férjével. Győző egy plusz meglepetéssel is készült élete szerelmének.
  • Szerző: Buster

Gáspár Beára ráfér a születésnapi pihenés, amit hites urától kapott ajándékba. A 47 éves Bea asszony ugyanis azt sem tudja, hol áll a feje, mivel az utóbbi időben rengeteg dolga akadt. Most hétvégén azonban része van a vegytiszta romantikában és egy kis Romanticban is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gáspár Bea

47 éves lett Gáspár Bea

„Köszi a jókívánságot, de most éppen nagyon ideges vagyok! Mostanában kicsit stresszes vagyok, mert mindennel el vagyok késve. Sosem ott vagyok, ahol épen lennem kéne. Szalad a ház, közben készül a harmadik szakácskönyvem és mindjárt kezdődik megint a forgatás is. Ja, és oda kéne érnem a fogorvoshoz. De egyébként minden oké, csak a szokásos! Viszont 20 kilóval kevesebb vagyok, mint korábban, így azért jobban is bírom a tempót” - mondta nevetve a -nak a születésnapos Bea asszony, aki nagyon várta már a hétvégét.

Gáspár Bea

Fotó: Facebook

„Igazából péntek óta szülinapozunk. Győző befizetett egy zalakarosi wellnesshétvégét, ahol csak kettesben leszünk, vagyis adunk a romantikának. A gyerekek nyaralnak, szóval a ház is üres, amire nagyon régen nem volt példa. Csak az zavar egy kicsit, hogy nem lakomázhatunk Győzivel úgy, ahogyan szeretnénk. Nekem gyomrom nincs, Győzi pedig tartja a formáját” - mondta Gáspár Bea, akitől férje vette át a szót.

„Bea asszony jobb formában van, mint valaha! Imádom a lelkesedését és persze őt magát is. Tulajdonképpen szerelmesebb vagyok belé, mint valaha! Szuper ez a kettesben töltött hosszú hétvége, ráadásul szombaton Bea olyat tesz, amit az elmúlt huszonegy évben soha. Elkísér egy Romantic koncertre, mivel nem tehet mást. Nem fogja megbánni, mert külön meglepetéssel is készülök neki” - fogalmazott sejtelmesen Gáspár Győző.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?