HŰHA

Újabb fordulat Lajcsi perében: Kizárták Galambos Boglárka védőjét

Úgy tűnik messze még a vége Galambos Lajos közműlopási ügyének. Felesége új védője ugyanis időt kért, hogy felkészülhessen a hatalmas iratmennyiségből, ami a hat év alatt született.
  • Szerző: Buster

Kedd délelőtt immár Galambos Lajos nélkül folyatódott a hat éve húzódó közműlopási ügy tárgyalása, miután az elsőrendű vádlott zenész élt a távolmaradás lehetőségével. A bíró ezen a napon folytatta a tanúmeghallgatásokat. Az ebédszünet után aztán váratlanul megjelent Lajcsi, aki orvosi papírokat hozott, melyek igazolták, hogy felesége, aki az ügy másodrendű vádlottja, egészségi állapota miatt nem vesz részt a tárgyalásokon.

Fotó: Markovics Gábor

Lajcsi nem sokkal később láthatóan feldúltan jött ki a tárgyalóteremből, lapunk munkatársa pedig a folyosón meghallotta, hogy felesége, Galambos Boglárka ügyvédjét kizárták a védelemből összeférhetetlenségre hivatkozva. Kiderült ugyanis, hogy a védő korábban a tanúkat segítette. Ez azt jelenti, hogy a tárgyalásokat meg kell ismételni, ami miatt tovább húzódik az ügy, hiszen az új védő felkészülési időt kért, hogy megismerhesse az ügy részleteit. Galambos Lajosnak ez akár jó is lehetne, de a zenész valójában inkább azt szeretné, ha végre pont kerülne a történet végére.

„Rosszul érint minket ez a döntés, hiszen egy ügyvéd és az ügyfél között kialakul egyfajta bizalmi kapcsolat, ami fontos. Bogi védője már a nyomozati szakaszban is mellette állt az új ügyvédnek pedig ahhoz is idő kell, hogy egyáltalán képbe kerüljön. Ez azt jelenti, hogy megint rengeteg idő megy majd el, ráadásul a tárgyalások is előröl kell kezdődjenek. Szeretnénk ha már vége lenne ennek a rémálomnak, de most megint távolabb kerültünk ettől”

- mondta kutyafuttában Lajcsi.

 

És ezeket olvastad már?