SZTÁRDZSÚSZ

Koronavírus: Erre figyelmeztet Galambos Lajos

A zenész szerencsés helyzetben van, hiszen családjával egy apró faluban él, teljesen elzárva a külvilágtól. Ők így vészelik át a nehéz időszakot...
  • Szerző: Buster

Galambos Lajos összetrombitálta családját mocsai birtokára, ahol minden körülmény adott arra, hogy átvészeljék a koronavírus-járvány elkövetkezendő heteit. A zenész ugyanakkor arra figyelmeztet, hogy a készlethalmozást is okosan, megfontoltan kell végeznie mindenkinek.

Fotó: Markovics Gábor

„Mindenki hazatért a birtokra, és ha nem is zártuk el magunkat hermetikusan, a gyerekek és a felségem már nem mozdul Mocsáról. Boglárka, Lajos és István is tanulnak. A két nagyobb felvette a kapcsolatot a főiskoláikkal, István pedig készül az érettségire. Ő már egy dolgozatot is írt itthon” - kezdte Galambos Lajos, aki mindenki arra kér, hogy „ésszel” vásároljanak a boltokban.

Fotó: Markovics Gábor

„Természetesen fontos, hogy mindenki felkészüljön az előttünk álló időszakra, de tartsuk szem előtt, hogy az élelmiszerboltok és a drogériák is nyitva lesznek és árú hiányra sem kell számítani, hiszen jelenleg is csak abból fakadóan van hiány, hogy rengetegen vásároltak felesleges méretű tartalékot. Gondolni kell arra is, hogy az élelmiszereknek van egy lejárati idejük, és ebben a helyzetben nem szerencsés, ha olyasmiből halmozunk, ami nem hosszú lejáratú, hiszen így csak a szemétbe kerülnek majd. Mi is felkészültünk, de nem őrült módon...” - mondta a zenész, aki már előre menekül.

„Én nem vonultam karanténba, de minimalizáltam az emberi érintkezés minden fajtáját. Be kell fejeznem egy stúdiómunkát, amíg csak lehet, dolgozni fogok. Én már a járvány végére készülök, mert, ha lecseng, rengeteg munka vár majd mindenkire, hogy visszatérhessünk a normális kerékvágásba” - szögezte le Galambos Lajos.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?