FÜLES

Szívbemarkoló: üzent a műtét után Young G várandós kedvese

A rapper várandós szerelmét, aki első terhessége hatodik hónapjában jár, a napokban műtötték meg.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Mint a is megírta, Young G szerelme, Mészáros Norina első közös gyermeküket várja, ám a napokban méhszájsebe miatt olyan rosszul lett, hogy kórházba szállították. Operálni kellett és nemcsak ő, de a gyermek is veszélyben volt. Azóta már hazaengedték a kórházból.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Norina most Instagram-oldalán jelentkezett be, ahol üzenetében beszámolt róla, hogy érzi most magát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mészáros Norina (@norinameszaros) által megosztott bejegyzés

Nem jön ki hang a torkomon. Drasztikus a történetem, nem tudom még hova tenni... A veszélyeztetett terhességnek vannak árny oldalai, de mi Nők leküzdjük a nehézségeket a gyermekünk miatt! Egy új élet fejlődik benned, amiért felelősséggel tartozol...nem lehetsz gyenge! Az ő élete nem kezdődhet rosszul csak is jól, ő a te erőd és te az övé! Szörnyű róla beszélni, de azt érzem KELL! Emberek vagyunk és tanulnunk kell egymás hibáiból és nem szabad nem tudomást venni arról, hogy mik történnek vagy történhetnek velünk életünk során!

Mindig is egészséges Nő voltam és azt hittem, ez nem változhat meg soha. Szerintem sokan így vagyunk ezzel! A saját egészségünk az utolsó, a kötelező vizsgálatokat toljuk/halasztjuk... pedig NAGYON nem kéne! A szervezetünk folyamatos változásban van. 2,5 éves az utolsó citológiai leletem ami negatív. A kisbabánk augusztus végén megfogant. Tervezett baba volt. Nem fájt semmim, nem voltak jelek. November közepétől 3x voltam sürgősségin, amikor azt mondták az egész várandósságom ilyen lesz.

Vérzékeny méhszájseb, amit mindig nézetni kell. De ez már nem az, ez egy rosszindulatú méhnyak elváltozás, ami miatt szövettan készült, egy kis babával a hasamban.

Leültettek az orvosok és azt mondták fenn áll a veszélye a ráknak is. Senkinek nem kívánom ezt az érzést, amit akkor átéltem! Elmondhatatlan.
Magamat hibáztattam, de azt mondták ne tegyem én “kicsit” vagyok hibás. A terhesség olyan hormonváltozáson megy keresztül, ami egy lappangó “valamit” felgyorsít, előhoz vagy felturbóz! Erős vagyok és biztos van miértje a történteknek, elhagyni soha nem fogom magam azt megígérhetem! Ne hanyagoljuk el az egészségünket és tanuljunk egymás hibáiból, történeteiből! A kis babánk májusban ugyanúgy megszületik, de most várunk.„

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?