FÜLES

Volt feleségétől lehet újra apa a magyar sztár

Bár 3 éve elváltak, nem kizárt, hogy a hazai hírességnek exnejétől születik majd újabb gyermeke. Vajon hogy viselnék a szürreális helyzetet?
  • Szerző: Doris

Rippel Ferenc házassága 3 éve futott zátonyra feleségével, Viviennel, az egykori szerelmeseket azonban újra összehozhatja a sors kifürkészhetetlensége. Talán minden az erőművész exnejének döntésén múlik!

A csinos nőnek négy éve van arra, hogy kitalálja, felhasználja-e azokat a Rippel által megtermékenyített petesejteket, amiket együtt fagyasztattak le, amikor még egy pár voltak.

Vivien még boldog házasságban élt a Rippel fivérek idősebbik tagjával, amikor megtudta, hogy petefészekrákja van, ezért mindkét petefészkét el kellett távolítani. Õk azonban nem adták fel, mindent megtettek azért, hogy kisbabájuk szülessen. Ekkor fagyasztottak le több embriót is, nem sokkal később pedig megszületett szerelmük gyümölcse, Krisztofer.

Bár azóta elváltak, jelenleg egyiküknek sincs senkije, ráadásul szakításuk után is jóban maradtak. Nem csoda, hogy Vivien tépelődik, hiszen mélyen nagyon vágyik még egy kisbabára, ám ezt a döntést Ferivel közösen kell meghozniuk.

"Ferivel és a nagynénémmel tizenegy embriónk van lefagyasztva. Az intézet tíz évig tárolja őket, aztán döntenünk kell a sorsukról: újra vállalunk gyereket, megsemmisítik őket, felajánljuk kísérletekhez, vagy anonim módon meddő pároknak ajándékozzuk"

- kezdte a Borsnak Vivien, akinek még 4 éve maradt, hogy meghozza élete egyik legfontosabb döntését.

A lap Rippel Ferit is megkereste az ügyben, ő azonban szűkszavúan csak ennyit mondott:

"Két éve nem beszélek a magánéletemről, ha Vivien be­szélt erről, akkor kérdezzék őt"

- zárta rövidre az erőművész.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?