FÜLES

Vőlegényén múlik, börtönbe kerül-e a magyar sztár

Egy év letöltendő börtönt kapott a magyar híresség, de azt mondja, nem megy börtönbe, mert ártatlan.
címkék:
  • Szerző: F.G.

Mindent elmondott a Blikknek bírósági ügyéről Staller Ilona, akit első fokon egy év letöltendő börtönre ítélt egy római bíróság. Az expornós teljesen összetört lelkileg az ítélet óta. Bízik benne, hogy másodfokon neki kedvez majd a bíróság!

Mint arról a is beszámolt, májusban derült ki: egy év börtönre ítélték első fokon Cicciolinát biztosítási csalás miatt. Az expornósztár azt állította még 2011-ben, hogy egy kutya megharapta, emiatt hónapokig nem tudott dolgozni, a sérülés miatt sok bevételtől esett el. Ezért követelt pénzt a biztosítótól, amelynek gyanús lett a helyzet, hiszen az orvos, aki a dokumentumokat aláírta, nem tagja a kamarának, és Staller Ilona nem emlékezett a kutyaharapás körülményeire. Bírósághoz fordult a biztosító, a Rómában élő hírességet elítélték, aki fellebbezett. Ártatlannak vallja magát, teljesen ki van készülve.

Cicciolina most a Blikknek azt mondta, hogy volt vőlegénye, Luca di Carlo az ügyvédje, aki szerint nincs oka aggodalomra, a fellebbezés tárgyalásán felmentik majd a magyar sztárt.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?