Létrehozva: 2015.12.04.

Visszaköltözik az üres családi házba Damu Roland

Damu Rolandnak sikerült meggyõznie feleségét, hogy alkoholproblémái miatt vesse alá magát orvosi kezelésnek. Edina csütörtökön egy magánkórház betege lett, így nem tudott rész venni férje új, általa megírt könyvének bemutatóján. Roland nem csak új könyvérõl beszélt lelkesen, hanem imádott feleségérõl is megemlékezett.

Damu Rolandnak sikerült meggyőznie feleségét, hogy alkoholproblémái miatt vesse alá magát orvosi kezelésnek. Edina csütörtökön egy magánkórház betege lett, így nem tudott rész venni férje könyvbemutatóján. Roland nem csak új könyvéről beszélt lelkesen, hanem imádott feleségéről is megemlékezett.

"Nem kívántam a szerelmemet kitenni ennek a hercehurcának. A legfontosabb ebben a pillanatban az ő, és a magzat egészsége. A Túléltem című könyvem írása áprilisban lezárult, ami most történik velünk, a harmadik könyvében fog megjelenni, és ezzel le is zárom életem trilógiáját."

Én úgy érzem, hogy nem alázom meg a szerelmemet azzal, hogy kiteregetem a családi szennyest.

"A tragédiánkat nem mi, hanem valamely 'jóakarónk' teregette ki, nekünk ezzel annyi volt feladatunk, hogy őszintén válaszoltunk a kérdésekre, és elmagyarázzuk, mi történik körülöttünk. Bárcsak minden ember ilyen őszinte lenne az országban, mint Edina, és elismerné, hogy ebben a betegségben, alkoholizmusban szenved. A politikai rendszer nagy hibája, hogy megszüntették a betegek kényszerkezelését. Annak idején, ha valakinek alkoholproblémái adódtak, el tudták vinni kényszergyógykezelésre, így minél hamarabb a gyógyulás útjára léphetett. Manapság, ha valaki nem akar bevonulni kényszergyógykezelésre vagy elvonókúrára, akkor egyszerűen megteheti, hogy nem megy be. Az öt hónapos, veszélyeztetett terhes feleségemet is nagyon nehéz volt meggyőznöm arról, hogy gyógyulása mindenki számára a legjobb lenne. Nagyon sok türelemmel és szeretettel sikerült rávennem. Jobban szeretem őt, mint a saját életemet" - beszélt a jelenlegi helyzetről Damu, aki pár napja a %RIPOST%-nak bevallotta, hogy Edina nincs tudatában annak, mit csinál.

Az elmúlt öt hónap alatt tízszer volt részeg, de annyira, hogy nem tudott lábra állni és beszélni sem. Ilyenkor megivott fél liter töményet, - általában vodkát - és elájult. Majd aludt egy nagyot, és újra kezdte elölről.

Damu korábban jobbnak látta, ha elköltözik otthonról, egy színészotthonban húzta meg magát. Úgy tervezi, hogy szombaton visszaköltözik a családi házukba.

Holnap végre haza költözöm, és naponta fogom látogatni a kórházban Edinát. Félő most őt magára hagyni, szégyenérzete van.

"Pedig egyszerűen csak egy beteg emberről van szó, nem tehet róla, hogy ilyen állapotba került. De meg fog gyógyulni, igaz nem az orvosokban bízom, hanem Istenben hiszek. Ahogy meggyógyul, hazaviszem, szeretgetem, és minél több időt töltök majd vele, amit korábban nem tettem, hisz  sokat dolgoztam.

Ez egy komoly próbatétel mindkettőnknek, így arra kérek mindenkit, ha szeret minket, imádkozzon értünk."

Ez is érdekelhet

origo.hu

Varga Judit sírva mondta el, hogyan kínozta Magyar Péter - videó

origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

vg.hu

Új sorozat érkezik a Fix Magyar Állampapírból

ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

hirtv.hu

Nem állnak ki Varga Judit mellett + videó

origo.hu

Levetkőzött Ördög Nóra - videó

travelo.hu

Áprilistól ismét közvetlenül repülhetünk Budapestről ebbe az egzotikus fővárosba

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Külföldön folytathatja a Fekete Vonat sztárja

FÜLES

Friss hírek érkeztek a börtönben lévő Papaszitáról!

FÜLES

Aurelio visszament az exéhez? Kiderült az igazság!

FÜLES

Kulcsár Edina közel 700 ezerért kapott ékszereket a férjétől

FÜLES

Megtörte a csendet Kamilla királyné: ezt árulta el a rákbeteg Katalinnal kapcsolatban

FÜLES

„Mi bajotok van?” — MC Hawer kiakadt a Házasság első látásra bombázóira

FÜLES

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

FÜLES

Minden kérdésre választ adott a palota: így van jelenleg a rákkezelés alatt álló Katalin