FÜLES

Visszakapja jogosítványát Gesztesi Károly, ekkor ülhet a volán mögé

Súlyosan ittas állapotban ült kocsiba a színész, majd autóbalesetet szenvedett, ezért két évre bevonták a jogosítványát, nemsokára azonban visszakaphatja.
  • Szerző: RIPOST

Pár hónapon belül újra volán mögé ülhet Gesztesi Károly, aki két évvel ezelőtt ittasan szenvedett autóbalesetet, emiatt bevonták a jogsiját. Az eltiltás hamarosan lejár, a színész nagyon örül, hogy hamarosan újra vezethet. 

"Nagyon örülök, hogy a balesetem után nemsokára újra autót vezethetek. Most még nem tudom, hogy milyen autót szeretnék, mert sokáig nem vezettem, és pont azon tanakodunk a fiaimmal, hogy milyen járgányt vegyek, ők adnak tanácsot. Szóba került a családi autó, a dzsip, de még a sportautó is. Van még azért egy kis időm gondolkozni. Egy ideig az anyósülésen ültem, meg leginkább hátul és a különböző feladataimra, produkciókra is sofőrrel visznek. Bár hiányzik a vezetés, nem biztos, hogy olyan sokat leszek volán mögött. Sokszor választom majd inkább a tömegközlekedést, és bár nem akarom reklámozni a BKV-t, úgy érzem, jól működik. Nagyon könnyen el tudok jutni akárhova, az utazóközönség pedig kifejezetten élvezi, ha találkozunk" - mondta el a Lokálnak Gesztesi, 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?