FÜLES

Vilmos herceg végre megbocsátott az apjának

Károlyra sokáig haragudott a nagyobbik fia, mert úgy gondolta, tönkretette Diana életét.
  • Szerző: The_M

Vilmos herceg gyerekként végignézte, ahogy a szülei házassága szétesik az apja hűtlensége miatt. A Dianának okozott fájdalmakért évtizedeken át nem tudott megbocsátani a herceg Károlynak. Három éve, amikor Diana halálának 20. évfordulójára dokumentumfilmet készített a BBC, Vilmos megtagadta, hogy az apját méltassa a kamerák előtt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ám az elmúlt bő egy évben rájött, hogy Károly is ugyanolyan jó ember, mint az anyja volt. Ehhez persze kellett, hogy Anglia következő királyára ne apaként, hanem már nagypapaként tekintsen. Ahogy Károly Vilmos és Katalin három gyerekével bánik, az megenyhítette a nagyobbik fia szívét.

A hétvégi apák napi poszt is arról tanúskodik a szakértők szerint, hogy Vilmos és Károly kapcsolata jobb, mint bármikor korábban. Ennyire szeretetteljes közös képet még soha nem láthattunk róluk.

Happy Father’s Day! • 1. The Duke of Cambridge with The Prince of Wales at Sandringham in December 2019 2. Michael Middleton with his daughter Catherine First photo taken by The Duchess of Cambridge

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?