FÜLES

Jön a 4. gyerek Vilmos hercegéknél? Így reagált a királynő a hírre

Nem áll meg három gyereknél Katalin hercegné és Vilmos herceg.
  • Szerző: Ripost

Minél több, annál jobb! – ez lehet a jelmondata Katalin hercegnének és Vilmos hercegnek, akik belevágtak egy újabb babaprojektbe. Katalin hercegné ugyanis szeretne még egy kisbabát.

A 39 éves hercegné sose rejtette véka alá, hogy nagy családot szeretne, Vilmos hercegnek azonban három gyerek is elég volt.

„Katalin mindig is négy gyereket szeretett volna. Erről az ötletéről letett, miután kitört a koronavírus-járvány, de most már a vakcina megjelenésével látja a fényt az alagút végén, ráadásul a tervek szerint György és Charlotte idén áprilisban visszatérnek az iskolába. Elérkezettnek látja az időt arra, hogy újra megpróbálják” – mondta a US Weeklynek egy bennfentes.

Vilmos herceg, Katalin hercegné és gyerekeik

György, Charlotte és Lajos hamarosan kistestvért kaphat – Fotó: AFP

A 39 éves hercegné azóta nyitottabb az újabb babaprojektre, mióta megtudta, hogy húga, Pippa Middleton a második gyerekével várandós. A bennfentes azt is elmondta, hogy a hercegné úgy véli, ketyeg a biológiai órája, ezért egy speciális, tápanyagokban gazdag étrend szerint étkezik ezentúl.

„Beletelt némi időbe, hogy meggyőzze Vilmost. A herceg azt mondta, hogy három gyerek bőven elég. Nyomasztotta eleinte annak a gondolata, hogy négygyerekes apává váljon. Katalin vágya viszont őt is motiválttá tette, és a nap végére szereti és értékeli azt a biztonságos családi környezetet, ami neki nem adatott meg. Belegondolt abba, miért ne lehetne nagyobb a családja. Miután egy kis időt szánt a gondolkodásra, átállt a másik oldalra, és izgatott a jövő miatt”.

A házaspár már II. Erzsébet királynőnek is elmondta, hogy a 4. babát tervezik. A királynő nagyon boldog volt a hír hallatán.

„A királynő rajong a dédunokáiért is. Bár kissé aggódik amiatt, hogy a cambridge-i hercegi pár kissé túlvállalja magát, főleg azért, mert Katalin nem tervezi, hogy egy újabb dadát alkalmazzon, de amíg úgy látja, hogy Vilmos családja boldog, ez őt is azzá teszi”.

A hercegné reménykedik abban, ha ismét teherbe esik, akkor a pici kislány lesz, szeretné Charlotte-nak megadni azt az élményt, amit ő is átélhetett a húgával, Pippával – írta a US Weekly.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?