FÜLES

Ordítozott egymással Vilmos és Harry herceg

Egyre csak mélyül a szakadék Harry és Vilmos herceg között. Több előjele is volt a szakításnak.
  • Szerző: Ripost

Vilmos és Harry közös nyilatkozatot adott ki hétfőn azok után, hogy a brit sajtóban kezdtek elvadulni a találgatások kettejük viszonyáról. Noha a közleményben nem utaltak egy konkrét cikkre, feltehetően azt az értesülést akarták korrigálni, miszerint Meghan Markle „úgy érzi”, hogy kiszorítják őket a Windsor családból, részben Vilmos bullyingnak minősülő viselkedése miatt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: AFP

Most pedig kiderült, hogy már tavaly összeugrott a két fiú, pont azelőtt a pólómérkőzés előtt, ahol azt demonstrálták, nincs is semmi feszültség közöttük.

Vilmos öccse szemére vetette, hogy bunkó módon bánik a személyzettel és azt mondta, nagyon megváltozott Harry személyisége. Korábban Katalin is figyelmeztette már sógornőjét, hogy náluk nem szokás lekezelően viselkedni a személyzettel és hogy változtasson a stílusán.

Harry herceg azzal válaszolt, hogy Vilmos és Katalin sosem adott esélyt Meghannak, nem is voltak nyitottak, hogy megismerjék, így nyilván csak a rosszat látják benne.

Bár a mérkőzés alatt és után is egyfolytában mosolyogtak, mutatva a sajtónak, mekkora az összhang közöttük, valójában mindketten forrtak a dühtől – árulta el egy közös barátjuk.

„Mindig szerették egymást, de a helyzet most kétségbeejtő. Vilmos úgy érzi, Harry elárulta és hátba döfte. Harry meg közben csak azt hajtogatja, hogy minden Vilmosék hibája, amiért nem tudták elfogadni Meghant. És most ilyen állapotban hagyja el az országot Harry” – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?