FÜLES

Veszélyesen meghízott a Kossuth-díjas színész!

A Vígszínház mûvésze egy filmszerep kedvéért szedte fel a kilókat, amiktől nagyon nehezen tud megszabadulni!
  • Szerző: T.B.

Hónapok óta fogyókúrázik Hegedűs D. Géza. A Vígszínház színésze tavaly tavasszal kapott szerepet Szász János rendező legújabb, Sóhajok hídja című alkotásában, amelyhez tetemes mennyiségű pluszkilót kellett magára szednie. A Kossuth-díjas színész a hízókúrája büntetlen időszakáról és az azt követő következetes, ám lassú diétájáról is mesélt.

"Még mindig fogyásban vagyok. Megvallom, nem könnyű feladat, meghízni sokkal egyszerűbb. A legutolsó feladatom egy olyan szerep volt, amelyben hentest és mészárost kellett alakítanom, Szász János legújabb fekete-fehér filmjében, ami még nem készült el, de már az utolsó fázisában vannak a munkálatok. A figura szakmáját méltó módon kellett fizikai­lag is reprezentálni, így aztán teljes szabadsággal bármelyik napszakban a hűtőszekrénybe nyúlhattam, és mindet ehettem, amit csak megkívántam" - kezdte a Blikknek a színész.

"Bevallom őszintén, nem álltam mérlegre a forgatások idején! De amikor visszanéztem magam az utószinkronok felvételén néhány jelenetben, én magam is megdöbbentem a méreteimen! Most azonban törekszem arra, hogy vékonyan tartsam magam, és nemcsak a táplálkozással, de fizikálisan is próbálok többet tenni azért, hogy leadjam a feleslegem. Közben pedig mindenki arra figyelmeztetett, hogy nem szabad hirtelen nagyon agresszívan rárontani a kilókra, mert az rosszat tesz. Türelmes vagyok, periódusról periódusra mérem magam, de nagy szerencsém van, mert vegetáriánus vagyok, nem iszom alkoholt, úgyhogy alapvetően könnyebb a helyzetem" – nevetett Hegedűs.

És ezeket olvastad már?