FÜLES

Végre helyretették a hercegnéket, Károly békítette Meghant és Katalint

A trónörökös sokat tett a királyi család nyugalmáért, amikor a két hercegnét jobb belátásra bírta.
  • Szerző: Ripost

Meghan Markle és Katalin hercegné ellentétét Károly herceg békítette ki Robert Jobson szakértő szerint. Diana hercegnő életrajzírója azt állítja, hogy a walesi herceg karácsonykor Sandringhamben kérte meg a két hercegnét, hogy béküljenek ki és legyenek tekintettel a többiekre is - írja a Mirror.

A két hercegné viszonya Károly közbeavatkozásáig láthatóan fagyos volt, ellentétük a világsajtót is bejárta. Jobson a héten szintén úgy nyilatkozott: „Úgy gondolom nincs füst tűz nélkül. Szerintem kicsit fel volt fújva, de egyértelműen volt pár apró probléma a két hölgy, sőt a két herceg között is.”

Ezek után hozzátette, hogy van némi igazság a pletykákban és ő meg van győződve róla, hogy Károly herceg szólt nekik az ügyben. A fotókon is úgy néznek ki, mintha sorba állították volna őket, mint a megrótt gyerekeket.

Jobson szerint Meghan hercegné kórházválasztása sem a királyi család ellen szól, hanem egyszerűen így logikus, hiszen Frogmore Cottage-ba költöznek, az NHS Frimley Park kórház pedig közelebb van, mint ahol Katalin hercegné szült. Sőt, az életrajzíró szerint az idősebben anyává váló nők kezelésében is felkészültebb az a kórház.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?