FÜLES

Függőségéről vallott Várkonyi Andrea

A csinos műsorvezető sem képes hosszabb időt eltölteni a telefonja nélkül.
  • Szerző: RIPOST

Várkonyi Andrea minden hétvégén ráébred, hogy többet használja a telefonját, mint kellene. A csinos műsorvezető elárulta, hogy még ő is ledöbben azon mennyit van a kezében a mobilja, ám hiába próbálkozik, képtelen nélkülözni az eszközt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Hétvégén jön egy összesítés a telefonomra, hogy mennyit használtam. Ilyenkor elszörnyülködöm, és rettenetesen érzem magam. Elhatározom, hogy ez így nem mehet tovább, de a következő héten ugyanezzel szembesülök. Sőt, legtöbbször romlik az átlagom, és még többet használom” – mondta a MOST Fórumon a műsorvezető. Andi ennek ellenére valamennyire örül, hogy napi szinten használja a telefonját, hiszen a mai technikának köszönhetően így gyermekét is biztonságban tudhatja.

„A nőknek nagyon sok szerepben helyt kell állniuk. Az anyaság mellett a karrier is fontos szerepet kapott. Régen meg tudták tenni azt az anyukák, hogy kísérgessék a gyerekeket, de ma már nekem őrületesen sokat jelent, hogy tudom nyugodtan csinálni a munkám, mert Nórit a telefonján keresztül tudom követni, ha éppen különórára megy” – fogalmazott Andi.

És ezeket olvastad már?