FÜLES

Váratlanul eltűnt az óriási mellű magyar Playmate 3 milliós profilja!

Lévai Adrienn mellcentrikus Facebook-profiljának közel 3,5 millió hûséges követője volt, a szexi szelfikkel telepakolt adatlap azonban egyik percről a másikra eltûnt a közösségi oldalról. Vajon mi történhetett?
  • Szerző: Doris

Hiába akartunk szétnézni a világhírű magyar Playmate legfrissebb fotói között, Lévai Adrienn híres Facebook-profilja egyik pillanatról a másikra eltűnt a közösségi oldalról. Pedig a dús keblű szépség adatlapjának csaknem 3,5 millió lájkolója volt, hiszen Adri sűrűn töltött fel magáról erotikus képeket. Elsősorban melleit helyezte előtérbe, miután rájött, hogy ha másról posztol, az senkit sem érdekel.

Pár hete még maga a Playmate nyilatkozta, hogy naponta 15-20 ezren csatlakoznak hozzá a világ minden tájáról, ami már komoly anyagi bevételt is jelent, hiszen külön embert foglalkoztat a fizetett posztjai kezelésére.

A népes rajongótábor azonban most hiába kattint, a következő üzenet fogadja őket.

De vajon miért tették elérhetetlenné Adri profilját? Nos, meglehet, hogy valamelyik merész fotója megsértette a Facebook szigorú szabályait, ám az sem kizárt, hogy szándékosan törölte magát a közösségi oldalról. Hiszen nemrég Instagram profilját is zártkörűvé tette!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?