FÜLES

Váratlan vallomás! - Megváltotta a sírhelyét Kiszel Tünde!

Élete legboldogabb időszakát éli, tele van tervekkel, mégis eszébe jut az elmúlás. Kiszel Tünde először a Ripostnak mesélt a megrendítő döntéséről.
  • Szerző: Ripost

Dübörögnek a felkérései a dekoratív médiaszemélyiségnek, aki szinte ki sem lát a rengeteg munkából. Kiszel Tündének igazán boldog a nyara, hiszen szerető családja társaságában is éppen elég időt tud tölteni a nyári szünidő alatt, és karrierje is egyre csak felfelé ível. A csinos édesanya tele van tervekkel, és úgy tűnik, népszerűsége hosszú évtizedek múltán sem hagy alább, sőt! Legújabb projektje, a tinisztárral, Szabyesttel közös klip, a "Daylight fading" című dal rekordnézettséget döntöget, melyben a híresség és gyönyörű, modell kislánya, Donatella is központi szerepet kapott.

„Nagyon élveztük a forgatást, amit örömmel vállaltunk a gyermekemmel. Boldogsággal tölt el bennünket, hogy pár nap alatt közel 80.000-en nézték meg a videót. Sokan gratuláltak nekünk, ami nagyon jólesik!” - árulta el a nak Kiszel Tünde, akinek mostanában alig van szabadideje. Szerencsére idén már több alkalommal is el tudtak menni a családdal nyaralni, ám most kicsit feszítettebb munkatempó köszönt be az életébe.

Rodosz csodálatos volt, rengeteg élménnyel tértünk haza Görögországból, és a Balatonra is elutaztunk a kislányommal és a nővéremmel, Csillával, ahol sokat hajókáztunk. Évek óta meghívnak zsűrizni Berettyóújfaluba, a Ligetszépe Választásra, ahol igazán szexi lányok közül kell eldöntenünk, ki a legbájosabb. Idén ráadásul Donatellát is felkérték, hogy ítészkedjen velem. Ez nagyon megtisztelő!” - mesélt az izgalmas eseményről a naptárdíva, aki a rengeteg terve mellett egy igazán személyes titkot is megosztott a tal.

Tünde életvidám, és nem foglalkoztatja az elmúlás gondolata, mégis nemrégiben úgy látta jónak, ha rendelkezik egy kényes témában.

„Sok sztár vállalta már fel Magyarországon, hogy előre gondoskodik az elkerülhetetlenről. Én is megváltottam már a nyugvóhelyemet, de csakis pozitív, örömteli gondolataim vannak, sikeres vagyok, és szeretnék még nagyon sokáig élni

- árulta el a nak a körültekintő sztár, akinek mindenképpen példaértékű és felelősségteljes a gondolkodása. Kicsattan az egészségtől és kiegyensúlyozottabb talán még sosem volt! Egyébként többek között Esztergályos Cecília, Stadler József, Karda Bea és Klapka György is gondoskodott már arról, hogy nyugalma legyen a halála után.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?