FÜLES

Váratlan műtét, így született meg Majka második fia!

Nagy az öröm a Majoros családban, hiszen megszületett a pár második gyermeke. De hogy élték meg a szülőszobán történteket?
  • Szerző: T.B.

Hétfő délután kellett volna világra jönnie a második Majoros csemetének, ám úgy alakult, hogy hamarabb, már a korai órákban megindult a szülés. Reggel így Dundikát tolták be először a műtőbe az orvosok, hogy a lehető leggyorsabban császármetszés végezzenek.

Idegesen tördelte a kezét és mászkált fel-alá Majka, aztán egyszer csak jelezték neki, hogy bemehet. Úgy tudom, a császármetszéses eljárás alatt végig bent volt kedvesével

- kezdte a Blikknek egy kismama, aki végignézte a szülészeti osztályon történt eseményeket. Majka annyira boldog volt a szülőszobán, hogy végigpuszilgatta az összes jelenlévőt, kezdve a műtősnővel. Úgy hírlik, a kemény, szabad szájú rapper még el is sírta magát.

Minden zökkenőmentesen, komplikáció nélkül zajlott, és reggel 9 óra után nem sokkal már meg is született a kisfiú, akit az édesanyjával együtt az őrzőbe vittek. Dundika megfigyelése egészen  keddig tart.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?