FÜLES

Váratlan helyzetben fotózták le Kulka Jánost

Mindenki arra volt kíváncsi, hogy érzi magát a legendás színész áprilisi stroke-ja után. Szinte hihetetlen, mennyit javult az állapota!
  • Szerző: Doris

Mosolyogva, energikusan és ami a legfontosabb: láthatóan teljesen egészségesen jelent meg Kulka János a közel öt éve elhunyt színészóriás, Garas Dezső emléktáblájának avatóján.A budapesti eseményen persze mindenki arról faggatta a hírességet, hogy érzi magát áprilisi stroke-ja után, mire Kulka mindenkit mosolyogva biztosított arról, hogy remekül van.

A fotósának néhány pillanatképet is sikerült készítenie Kulkáról, aki mosolyogva beszélgetett kollégáival, és egyáltalán nem vette zokon, hogy mindenki az állapotáról kérdezi.

Kulka nemrég a Best magazinnak nyilatkozott. Elárulta, hogy végre bot nélkül közlekedik, és egyedül sétáltatja fekete labrador kutyáját. Időnként kedvenc kávézóját és éttermét is felkeresi. Rendszeresen jár úszni, sőt, olykor még a közeli konditermet is felkeresi.

A szavakkal azonban még mindig küzdenie kell, szinte teljesen elfelejtett angolul és franciául, pedig ezeket a nyelveket gimnazista kora óta jól ismerte. Szerencsére a gyógytornász mellett egy logopédus is segít neki, hogy újra tökéletes legyen a beszéde.

 

És ezeket olvastad már?