FÜLES

Váratlan fordulat Somló Tamás állapotában!

A nagybeteg zenész mostanában újra fogad látogatókat. Bár csak néhány percre ugranak fel hozzá közeli barátai, sok erőt adnak az otthonában lábadozó sztárnak.
  • Szerző: Doris

A néhány nappal ezelőtti biztató hírek után újabb információk érkeztek Somló Tamás állapotáról. A budai otthonában lábadozó zenész eddig nem fogadott vendégeket, mostanában azonban újra látogatják ismerősei. Igaz, csak legközelebbi barátait akarja látni, a kíváncsiskodók előtt bezárják az ajtót. Ez azonban jó jel.

A Lokál beszámolójából kiderül: az egész ház összefogott, hogy erőt adjon neki. Még az ott lakó gyerekek is csendesebben járnak a lépcsőházban, hogy ne keltsenek nagy hangzavart. Jól tudják, hogy a nagybeteg zenésznek sok pihenésre és nyugalomra van szüksége.

"Mostanában többször láttunk ismerősöket bemenni Tamáshoz, de hamar ki is jöttek, csupán néhány percre látogatják. Kell neki a pihenés, mi is igyekszünk csendesen járni, hogy ne zavarjuk. Ezzel is próbálunk segíteni, ha már máshogy nem tudunk" - árulta el az egyik szomszéd a Lokálnak.

A lap szerint később egy ápolónak tűnő férfi is becsöngetett Somlóhoz, majd belépett az ajtón.

Itt már nincs miről beszélni… de tudja mit, írja meg, hogy jobban van!

- mondta szűkszavúan az ismerős, aki azt még hozzátette, hogy Somló kislánya is rendszeresen látogatja apukáját.

Ez pedig mindenképp nagy erőt ad neki.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?