FÜLES

Váratlan fordulat Nótár Mary peres ügyében, erre ki számított?

Kártérítést követel korábbi menedzsmentjétől Nótár Mary, akinek már 14 új dalát tiltotta le egykori kiadója. A több éve húzódó ügyben most előrelépés történt.
  • Szerző: Doris

Hiába szeretnék meghallgatni rajongói a legnagyobb videómegosztó portálon Nótár Mary új dalait, nem tudják, mert a mulatós zenész egykori kiadója, a Skyforce már négy éve blokkolja az énekesnő szerzeményeit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Hatlaczki Balázs

Marynek így már 14 dala került süllyesztőbe, ám a napokban, úgy tűnik, előrelépés történt az ügyben: a rajongók legnagyobb örömére felkerült a YouTube-ra kedvencük egyik új dala, a #rajcsaj, amely néhány hét alatt közel 25 ezres megtekintést ért el.

Győzött az igazság! Megmutattad, hogy nem lehet téged félresöpörni. Gratulálok, sok sikert kívánok” – írta az új videókliphez az egyik hozzászóló, akinek véleményét sokan osztják, remélve, hogy ezúttal a Skyforce nem fogja letörölni az énekesnő slágerét.

Noha Marynek a többi új, még a „fiókban” lapuló 13 dala egyelőre nem került fel a megosztó portálra, de az énekesnő és annak jogi képviselője, dr. Szilágyi Roland a végsőkig küzd az igazáért, és azért a harmincmillió forintért, amit a mulatós sztár a Skyforce-tól követel a videóklipek letiltása miatt.

A Bors munkatársa Nótár Maryvel és ügyvédjével is szerette volna felvenni a kapcsolatot, ám ők egyelőre nem kívántak nyilatkozni, ugyanakkor megerősítették, hogy valóban előrelépés történt az ügyben.

Véget nem érő küzdelem

Mint ismert, Nótár Mary már több éve harcban áll korábbi kiadójával, a Skyforce-szal. 2016 őszén rúgta össze a port egykori – tavaly júniusban elhunyt –menedzserével, Lakatos Róberttel, akivel az énekesnő kilenc év közös munka után felbontotta a szerződését. Ezt követően több pert is egymás nyakába varrtak, s jelenleg is dúl a harc – immár Lakatos Róbert özvegyével, a Skyforce új tulajdonosával –, amiből Mary korábbi nyilatkozata szerint már egyikük sem fog nyertesként kikerülni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?