FÜLES

Váratlan fordulat, mégsem fújták le az esküvőt Berki Krisztiánék!

Az Édes Élet sztárjai bár a nyilvánosság előtt lemondták az esküvőt, lehet, hogy titkos menyegzőre készülnek.
  • Szerző: Ripost

Vasárnap hajnalban egy Facebook-bejegyzésben tudatta a rajongókkal Hódi Pamela és Berki Krisztián, hogy közös megegyezéssel úgy döntöttek, elmarad a két hét múlva esedékes esküvőjük. A %% szerint azonban, lehet, hogy mégis megtartják.

„Szeretnénk megelőzni a találgatásokat, és bejelenteni nektek, hogy Krisztiánnal közösen úgy döntöttünk, nem tartjuk meg a július 1-re kitűzött esküvőnket. Továbbra is együtt élünk és együtt neveljük kislányunkat, Natit” – írták a Facebookon vasárnap hajnalban. A bejelentést mindketten ugyanakkor tették közzé a saját rajongói oldalukon.

A %% azonban utánajárt a dolognak, felhívtuk az álomesküvő helyszínét, hogy ők mit tudnak a szertartásról. Meglepve tapasztaltuk azonban, hogy Berkiéknek eszük ágában sem volt lemondani az egészet.

„Igen, hallottuk, hogy az interneten azt közölték, nem lesz esküvő, de nálunk még nem jelezték a foglalás törlését. Berki Krisztián és Hódi Pamela esküvője július elsejére még mindig be van jegyezve nálunk” – árulta el a lapunknak a kúria egyik munkatársa. 

A további részleteket és Pamela exkluzív nyilatkozatát, amit néhány nappal az esküvő lemondása előtt adott, elolvashatod a hétfői napilapban!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?