FÜLES

Váratlan fordulat! Győzike ismét tévéműsort kap?

Aki boldogabb, mióta nincs Győzike show, az most nem fog örülni. Ugyanis Gáspár Győző visszatérhet a képernyőre. Sőt lehet, hogy az öccse is, csak egy másik csatornán.
  • Szerző: Buster

Győzike a hétvégi Fitbalance-on, győzelmi mámorában szólta el magát egy újságírói kérdésre és elmondta, rövidesen visszatér a képernyőre.

Újdonsággal készülök egy nagy tévécsatornánál ahol már dolgoztam és most visszahívtak. Nemsokára kezdünk! Én mindig tudok újat mutatni...

- újságolta lelkesen a Gáspár család feje.

Alig egy nappal később pedig Facebookján bejelentkezett az RTL Klub székházából, ahová szinte biztosan nem kirándulás közben tévedt. Feltehetően a csatorna egyik vezetőjével beszélgethetett egy készülő közös munka kapcsán.

Ha már a Gáspár családnál tartunk, meg kell említenünk az öccsét, Zsoltit, aki az Édes Élet után visszatért korábbi elfoglaltságához és a családi birka- és disznótenyészetben munkálkodik..

Ugyanakkor nem tett le arról a szándékáról sem, hogy megmutassa, benne is van annyi, mint testvérében. Néhány napja a %% munkatársa egy benzinkúton futott össze vele, ahol lelkesen újságolta, hogy újra megkörnyékezték őt a Super TV2-re költözött celeb reality-től.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?