FÜLES

Váratlan fordulat: Ezért dagad tovább a Czeizel-botrány!

Újabb fejezetéhez érkezett a nyolcvanévesen elhunyt genetikus halála után kirobbant botrány. Egyes információk szerint ugyanis Czeizel szeretője nem használta fel a híres szakember összes spermáját, így azok továbbra is beültetésre várnak az egyik fővárosi klinikán...
  • Szerző: Doris

Számos megdöbbentő hír és találgatás látott napvilágot az elmúlt hetekben Czeizel Endrével kapcsolatban. Az elképesztően kusza szálakat a %% is megpróbálta kibogozni, ám az ügyben még mindig rengeteg a találgatás.

Most, úgy tűnik, újabb fejezetéhez érkezett a nemrég elhunyt genetikus halála után kirobbant botrány. Azt már tudjuk, hogy Czeizel szeretője állítólag jogtalanul használta fel a neves szakember spermáit második gyermekük fogantatásakor, ráadásul most 100 milliót követel a professzor hagyatékából. Nem csoda, ha Czeizel özvegye is összeomlott az elképesztő családi viszálytól!

A Blikk információi szerint azonban a szerető nem használta fel a genetikus összes örökítőanyagát, ami azt jelenti, hogy

a professzornak, halála után, újabb gyereke születhet!

A maradék örökítőanyag állítólag az egyik budapesti lombikbébi-klinikán vár felhasználásra, ezzel azonban, (végrendelet híján) kizárólag a törvényes örökösök rendelkezhetnek.

"Ez is része a hagyatéknak, így az eljárásban ennek a tételnek is meg fogják határozni az örökösét, aki aztán eldönti, hogy megsemmisíti vagy tovább tárolja a jogilag emberi testnek minősülő spermiumot."

- árulta el a lapnak dr. Kamarás Péter ügyvéd.

Ez azonban még nem minden!

A neves genetikus családjának ugyanis tudomása van egy olyan orvosi beavatkozásról, ami teljesen kizárhatja a nemzőképességet. Így még az sem biztos, hogy a kisebb vagyont követelő szerető gyerekei valóban Czeizel Endre leszármazottjai!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?