FÜLES

Változás Sas József állapotában: elhagyhatja a kórházat a humorista

A kétoldali agyvérzésen átesett népszerû humorista a héten végre hazatérhet pesthidegkúti otthonába, hogy végre a családja körében gyógyuljon.
  • Szerző: ripost

Igazi örömhírt osztott meg Sas József egyik legjobb barátja, Heller Tamás! A színművésszel maga a humorista közölte, hogy a héten elhagyhatja a kórházat, és végre hazatérhet pesthidegkúti otthonába.

„Õ maga mondta el nekem a jó hírt, amikor betegsége után először, tegnapelőtt felhívott” – nyilatkozta az AC News-nak a színész.

„Szorgalmasan jártam be a kórházba, a szeretet és a humor az ő gyógyíre, a legjobb terápia, és egyikben sincs nála hiány.

Legutóbb múlt hét végén voltam nála, láttam rajta, hogy sokkal jobb passzban van, rengeteget nevettünk!

A betegsége nem a beszédközpontot érintette, hanem a mozgásszervi idegeket, az agya vág most is, mint a borotva. Biztos vagyok benne, hogy otthonában még inkább felgyorsul a gyógyulása!”

Sas hazamenetelét az orvosok azonban feltételekhez kötötték, a családnak át kell alakítani a házat, szükség lesz például egy speciális ágyra, aminek mozgatható a fejtámlája.

„Zsuzsa, a felesége és a lányuk mindent megtettek, hogy olyan körülmények közé érkezzen Józsi, ami a gyógyulásához szükséges. Nagyon lefogyott a barátom, és legyengültek az izmai, ezért van szükség néhány speciális eszközre. De már minden készen áll a fogadására, neki csak a gyógyulásra kell koncentrálnia. Nagyon hosszú még az út, de az irány jó, és Józsi nagy harcos, megvívja ezt a csatát, és ő kerül ki győztesen, én biztos vagyok benne, hogy hamarosan még jobb hírekkel szolgál majd!” - fogalmazott Heller.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?