FÜLES

Vallott a titokzatos tanú: brutális részletek VV Fanni haláláról!

A fiatal lány novemberben tûnt el, holtteste azóta sem került elő, de most megjelent a színen egy titokzatos telefonáló.
  • Szerző: Ripost

Egy titkos tanú vezethet VV Fanni ügyének megoldásához! Erre utal legalábbis az a legújabb, titokzatos telefonhívás, amiről a család ügyvédje számolt be.

Dr. Lichy József állítja, bár rengetegen felhívják őt különböző teóriákkal kapcsolatosan, a napokban olyan hívást kapott, ami mindent megmagyarázhat Fanni eltűnését illetően. 

"Nemrég egy hölgy hívott. Azt állítja, tudomása van arról, hogy azon a végzetes novemberi napon a lehetséges gyilkos felhívott valakit  telefonon, és segítséget kért, hogy miként tüntesse el a lány holttestét. Tanácsadója azt javasolta, hogy vigye ki az erdőbe, még azt is megjelölte, hogy melyik vadászles közelébe tegye le az élettelen testet. Valószínűleg tapasztalt erdőjáró vagy vadász lehet, mert még arra is volt gondja, hogy kukoricát vetessen az elkövetővel, és azt helyezze el Fanni közelében.

Erre azért volt szükség, hogy a télen már amúgy is kiéhezett vaddisznók könnyebben szagot fogjanak

 - fogalmazott az ügyvéd a Blikknek.

A védő a telefonbeszélgetést a rendőrségnek is jelezni szeretné, hiszen a lány családjának az a legfontosabb, hogy mihamarabb kiderüljön, mi történt szeretett családtagjukkal.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?