FÜLES

Vallott a magyar műsorvezető: 14 év után szakított párjával

"Nekünk ennyi év volt megírva. Átalakultunk, lejárt az időnk" - mondta a tévés, aki nem hisz az újrakezdésben.
  • Szerző: Ripost

Nem tudta helyrehozni megromlott kapcsolatát párjával Gaál Noémi. A népszerű időjós egy hónapja reménykedve még azt mondta a Borsnak, hogy nem engedték el egymás kezét, Miklós azonban már végleges szakításról beszélt a lapnak.A tizennégy éve papírok nélkül is szinte házaspárként élő Gaál Noémi és Maloveczky Miklós kapcsolata válságba került. A történet azért meglepő, mert egészen mostanáig még pletykaszinten sem röppent fel soha, hogy bármilyen gond lenne kettejük között. Csakis harmonikus kapcsolatukról, sok éve tartó szerelmükről lehetett hallani.

"Nem töltjük együtt a nap­jainkat, de be­szélünk egymással. Ez több hete tart. Semmi sem biztos. Erről még mi is beszélgetünk, nem engedtük el egymás kezét" – árulta el korábban Noémi, aki végleges szakításról akkor még nem beszélt.

Ám most, egy hónap elteltével Maloveczky Miklós már egyértelműbben fogalmazott. Sokan úgy gondolják, az esküvő és a gyerek hiánya okozhatta a pár eltávolodását, de ő ezt nem így látja.

"Ha akarnék, sem tudnék rosszat mondani Noémiről, de nyilván nem is akarok. Nekünk ennyi év volt megírva. Átalakultunk, lejárt az időnk. Valóban nem házasodtunk össze, nem lett gyerekünk, de ha két ember úgy dönt, hogy nem megy tovább, annak millió oka van.

Úgy gondolom, ahogy az egész kapcsolatunkat, úgy a szakításunkat is intelligensen kezeljük. Nálunk sosem voltak tányértörések, balhék, és most sem lesz sárdobálás. És mindenkit ki kell ábrándítanom, aki a szakításunk mögött valamilyen sötét kis titkot sejt" – nyilatkozta a Több mint TestÕr műsorvezetője.

"Ha az ember hoz egy döntés, akkor ahhoz nyilván tartja is magát. Nem azért szakítottunk tizennégy együtt töltött év után, hogy újrakezdjük. Szerintem ez evidens."

De nem csak a szakítása árnyékolta be Miklós életét: az elmúlt években veszteségek sora érte. A tragédiák nagyszülei halálával kezdődtek, majd tavaly imádott, tizenhárom éves kutyája váratlanul a karjában pusztult el, két hónappal később pedig édesapját veszítette el.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?