FÜLES

Vallomás hipnózis alatt: Magyarországon élt, és kínozta a férje a valóságshow-hőst

Egy ausztrál valósághősnő azt állítja, hogy előző életében Magyarországon élt, a férje megölte a gyerekét, és kínozta őt, ráadásul ebben a világban is megkeseríti az életét.
  • Szerző: Ripost

Abbie Chatfield egy ausztrál botrányhősnő, aki egy valóságshow által vált ismertté, ahol 7 társával együtt harcoltak egy férfi kegyeiért. A fiatal lány nemrég saját otthonában hipnotizáltatta magát, hogy megtudja: ki lehetett előző életében. A kezelés alatt végig vette magát videóra, és miután véget ért a szeánsz, közölte a brutális emlékképeket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Love my @cygnett ChargeUp Duo Wireless Power Bank 2 in 1 charger. It wirelessly charges your phone on a cute little stand you can have on your desk or bedside table and then has a removable portable charger that you can take out on the town! No more nights losing your friends due to a dead phone. It also charges AirPods wirelessly, which I always appreciate as a podcast fiend. Cygnett also stock smartphone essentials such as, wall chargers, charging cables, phone cases, in-car tech and more. 👏GET 30% OFF SITEWIDE using: abbie30 at  checkout.👏 #cygnett

„Ott voltam az 1700-as években Magyarországon. Fekete csizmát hordtam, hosszú barna hajam volt, és nagyon vékony arcom. Rettenetesen féltem, és meg voltam ijedve. Azt hiszem, ő volt a férjem, aki megölte a fiunkat„ – mondta könnyek között a videó­jában, melyet a Bors is idézett.

Abbie egy úgynevezett múltbéli regressziós terápián vett részt, ami a mély hipnózis egyik formája, amivel vissza lehet emlékezni a tudatalatti emlékeire és az előző életekre. A híresség teljesen kiborult a látottaktól, szinte magán kívül, remegő kezekkel és hanggal közölte a követőivel a történteket: sír, mert a férje megölte a fiát, és ez még nem minden.

„Azt hiszem, hogy az előző életemben a volt férjem az a jelenlegiben a volt barátom. Ő most itt van ebben az életben, hogy tovább kínozzon engem” – mondta.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?