FÜLES

Vajna Timi a nászútra is magával vitte a húgát!

Vajna Timi húga, Palácsik Lilla még csak 21 éves, mégis kényelmes luxusban éli mindennapjait. Rózsadombi lakása felső kategóriás, álompanorámás fészek, ahol boldog szerelmével. Andy Vajna bizonyára segíti sógornőjét.

Andy Vajna sógornője pazar körülmények között él szerelmével, Gáborral egy rózsadombi luxusingatlanban. Ezen a környéken a legolcsóbb lakások 70, a legdrágábbak pedig akár 150 millió forintba is kerülhetnek. Lilla azt állítja: a család fogott össze, hogy itt élhessenek.

A luxuslakás Buda egyik legcsendesebb helyén található. A hatalmas teraszról csodálatos kilátás nyílik a városra. A Blikk újságírója, becsengetett Lillához, hogy megtudja, kinek a nevén van az ingatlan és ki fizeti az egyéb költségeket? Bár a hölgy láthatólag zavarban volt, mégis készségesen válaszolt a neki szegezett kérdésekre.

„A szüleim és a családom segítségével lakom itt. Szeretek itt lakni, már régóta élek itt. De hogy pontosan mennyi ideje, azt meg nem mondom.

Természetesen nem az én tulajdonom a lakás, bérlik nekünk a szeretteink."

– mondta Lilla a Blikknek.

Arról diszkréten nem beszélt, hogy a családi összefogásból kiveszi-e a részét Andy Vajna a testvérével, és ha igen, akkor pontosan mennyivel, de azt elmondta: Timi időnként meglátogatja, aminek mindig nagyon örül. Szoros a kapcsolat a két testvér között, amit érdekes módon bizonyít az is, hogy Timi még a nászútra is magával vitte 11 évvel fiatalabb húgát. Hármasban mentek Bora Borára. Úgy tudjuk, a két testvér a hétköznapokon is elválaszthatatlan, Lilla gyakori vendég Vajnáék gyönyörű budai villájában.

Egy ingatlanszakértő szerint, a legolcsóbb, hatvan négyzetméter körüli lakásoknak 70, a legdrágább 140 négyzetmétereseknek 150 millió forint körül jön ki az ára a környéken. Ehhez jön még a garázs, ha igénylik. Ennek az ára plusz 4,5 millió forint. Bérbe is lehet venni, a legkisebb lakásért 1500 eurót kell fizetni havonta.

Tehát, ha Andy Vajna sógornője a legkisebb lakások egyikében lakik bérlőként, szeretteinek így körülbelül fél millió forintjába fájhat havonta biztosítani a luxuséletet Lillának és szerelmének.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?